IRC-Galleria

Silmä parantuu pikkuhiljaaSunnuntai 07.06.2009 11:53

Jo eilisaamuna oli paremman näköinen, nyt ihan ok - rähmää tulee vielä pikkuisen mut ei todellakaan samanverran edellispäivän aamuna. Oon putsannut sitä ahkerasti haalealla vedellä ja rintamaidolla =)

Niin muuten, alexilla tuli eilen kaks melko yksinkertaista laudetta :D "anna maito" ja "se tulee".
Alex pyytää aina itse maitonsa, sanoo 'maito' ja osoittaa jääkaappia. Pikkuhiljaa siis, kohtahan se poika osaa jo puhua :o! jälkimmäisen lauseen se sanoi, kun oltiin rapun edessä ja joku ukko tuli ovesta.

Tytsy on alkanut jokeltelee ihanasti, hitsit kun en ole vielä saanut sitä videolle. sille iskee aina ykskaks 'puheripuli', mut sit se loppuu heti kun löydän kameran ja saan sen päälle =(

Niin ja imetys takkuilee.. puuh. Tyttö saa kauheita rintaraivareita ekä suostu syömään. Yhtä rimpuilua koko imetyshetki, ellei tyttö oo ihan unessa. Ens viikolla neuvola, toivottavasti paino on noussut. Myös herumisrefleksi on tosi hidas, siitä tyttö taitaakin suuttua. Eli samoja ongelmia kun esikoisen aikaan... Pakko myöntää, välillä tehnyt mieli todellakin antaa korviketta, mutten oo muistanut ostaa sitä. Pissavaippoja kuitenkin kastuu, kyllähän se ravintoa saa. Nukkuu myös pitkiä unipatkiä; päikkäreitä 4h ja eka unipätkä 4-6h, mitä tuskin olis jos se olis nälkäinen. Neuvolassa se sitten selviää. Silloin kun alexilla oli samoja ongelmia niin paino ei noussut koko kuun aikana kun jonkun 100g ja se oli vasta 5kk.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.