IRC-Galleria

TIEDOKSI KAIKILLE:Torstai 25.06.2009 13:45

Jos jotakin kiinnostaa ja mietityttää jotain muhun, lapsiin tai mun äitiyteen liittyvistä asioista, voi kysyä multa suoraan, ja annan rehellisen vastauksen.

Sen voin sanoa, että meillä menee hyvin. En ole IKINÄ jättänyt kumpaakaan MILLÄÄN TAVALLA heitteille tms. Lapset tulevat mulle AINA etusijalla. Ulkoillaan joka päivä, ruokaa on aina kaapissa, vaatteet ovat aina siistit ja puhtaat, hampaat harjattu, lapseni eivät ole ikinä hoidossa (paitsi tietenkin alex silloin kun olin synnyttämässä), lasten edessä ei juoda eikä sekoilla, lasten isä osallistuu lastenhoitoon mahdollisimman paljon, koti on yleensä aina siisti (koska olen siivoushullu), imetyskin molempien kohdalla on onnistunut loistavasti ymsyms.

Tottakai muakin joskus väsyttää, olenhan sentään kahden pienokaisen lapsen äiti. En ole mikään superäiti sentään. Mutta en tunne yhtäkään äitiä, jota ei ikinä väsyttäis.

Että näin... joku mua viihaava tyyppi on laittanut jotain paskamaisia juttuja liikkeelle, joten jos joku tätä merkintää lukeva ihminen on joskus kuullut jotain pahaa musta, voisi kysyä suoraan pitääkö asia paikkansa ennen kuin menee uskomaan siihen.

Kaikistahan sitä paskaa puhutaan, valitettavasti juorukelloja on paljon. Mua tää osui ehkä liiankin lähelle syndäntä koska kyse on kuulemma mun äitiydestä. Ehkä asia ei edes pidä paikkaansa, vaan joku vaan yrittää ärsyttää. Koska ei voida edes sanoa, MITÄ puhutaan, mikä on aika ristiriitaista.

Mutta eipä tästä sen enempää. Antaa paskahousujen supista xD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.