IRC-Galleria

Loretta-

Loretta-

Mä oon matkustanu junalla kuuhun ja takasin. Joka kerta rankemmin taivaasta alas palasin.

KeinumieliMaanantai 15.06.2009 03:35

Omituisen hyvä olo.
Tällä hetkellä.

Mielialat heittelee jatkuvasti.
Välillä itken maailman kauneutta ja elämisen ihanuutta ja seuraavana päivänä saatan olla niin masentunut ja ahdistunut ja tuskainen että tuntuu etten jaksa elää enää hetkeäkään.
No, täytyy toivoa että mun mielialat asettuu joskus aloilleen.

Mursin nilkkani joskus yli kuukausi sitten, en oikeastaan edes muista tarkkaan että milloin.
Osteopeniaa sairastavan ihmisen ei varmaankaan kannattaisi hillua märällä kalliolla mutta minkäs teet kun luonto ja korkeat paikat vaan vetävät niin kummasti puoleensa...

Koko yö päivystyksessä ja neljä vuorokautta sairaalan vuodeosastolla jossa nilkka laitettiin kokoon metallilevyllä, kahdeksalla ruuvilla ja yhdellä pultilla. Leikkaava lääkäri kertoi jälkeenpäin että osteopenian vuoksi mun nilkan luu oli yhdestä kohtaa niin pehmeä et ruuvit meni siitä suoraan läpi. Noh, ainakin mä alan nyt pikkuhiljaa uskoa että mun laihduttelut alipainon puolelle alkaa olla ikuisesti ohi ellen halua olla tulevaisuudessa tapaturma-aseman vakioasiakas..

Nyt kun en hirveästi pääse liikkumaan kodin ulkopuolella (kepit käytössä vähintään kesäkuun loppuun) niin vanhemmat päätti ilahduttaa mua lupaamalla maksaa mulle läppärin jahka itse tilaan semmoisen postimyynnistä. Joten nyt mulla on elämäni ensimmäinen oma tietokone! Tää oli viel tarjouksessa joten sain hyvän koneen halpaan hintaan :)

Olen siis nyt viettänyt päiväni lähinnä haahuillen netissä lukien ihmisten blogeja. Ajanvietettä tämäkin..Miksiköhän muuten suomenkielisiä vaateblogeja löytyy pilvin pimein mut sisustusblogeja ei sit oikein ollenkaan?

Muutaman kuukauden rahat menee lähes kokonaan sairaalamaksujen maksamiseen ja odotan jo innolla et saan sairaalamaksut maksettua ja pääsen ostamaan ne muutamat sisustusjutskat mitä tänne asunnolle viel tahtoisin ostaa..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.