IRC-Galleria

Lotski

Lotski

Jallu Korpi, Rekkamies

huh huh <:Sunnuntai 30.12.2007 17:57

olipas taas maastolenkki. ämmässä oli liikaa energiaa. -_- Ajateltiin anun kanssa käydä RENTO lenkki, missä vähän ravaillaan ja muuta, kun mun heppa on vielä vähän sairaslomalainen. No se meni ihan hyvin aluksi. Harjoiteltiin sitä, että minä jään Jossun kanssa jälkeen ja Anu jatkaa matkaa ja minun oli siis tarkoitus kävellä. Jossuhan siitä innostu, mutta pysy niin sanotusti lapasessa. No kohta mentiin niin, että me käveltiin Jossun kanssa kauempana ja oli tarkoitus, että anu tulee rauhallisella laukalla ohi. No jossu onneksi pysy käynnissä ja se onnistu hyvin. :P

No ekat vauhit jossu päästi, kun mentiin kotiin päin ja siinä oli minivesilammikko ja hui hirvitys, sen ylihän piti hypätä ravissa ja kun tuli niin mainio tilaisuus hepan mielestä, niin siinä hypyn aikana nous se ei toivottu laukka.. :D no aika nopeesti se laukan sain takas raviin. :)

No päätettiin ottaa sitten vielä kerran ravia kotiin.. Alku meni ihan kivasti, vaikka jossu meni ihan monnin persiissä kiinni ja oli kuin veturi. No yhtäkkiä huomaankin, kuinka jossu oli sitten päättänyt, että "enpäs oo enää monnin takana" ja olikin siinä vaiheessa jo siinä rinnalla. No minä aloin tietenkin hidastaa jossua, mutta eihän se sille käynyt. No sitten, kun sain sitä hieman hidastettua, niin huomasin siinä, että onpas vähän liian pitkät ohjat ja aloin lyhentää, niin tämä akka sai sitten ihan ehken 2 sekuniksi löysää ja siinä samassa hetkessä kunnon pukit ja kiitolaukalla vaan eteenpäin. Kyllä siinä monnikin tais vähän hätkähtää, ku kaveri tulee pikajunana ohi :D no vähän aikaa siellä selässä jarrutellessa, niin se akka sitten vaihto minu halumaani askellajiin. Tiedänpä, että on siinä tytyssä vielä potkua ja pitää nyt alkaa vaa enemmän maastoilla kavereitten kaa, ku on vähän vähiin jäänyt tuon jalkaongelman takia <:

<:Tiistai 25.12.2007 16:48

nyt on joululahjat avattu. Sainpas oman kannettavan joululahjaksi :) ja muuta kivaa, sain sellaisen ihana nallen jonka kokoa on sellainen melkein metri <: kiva oli taas syödä jouluruokaa.. :) saatiin wii:hin ihana autopeli, jopa mä osaan ajaa sillä autoo.. mutta nyt taidan mennä hakemaan pasteijan <: hyvää joulua ja rauhaisaa uutta vuotta kaikille :)

:>Lauantai 15.12.2007 19:52

Olipas kiva päivä. Nyt alkoi ansaittu joululoma :) Ei ollut yhtään kiva kirkko, mutta sannin kaa oli hauskaa juhlassa. Näinpäs myös vanhoja tuttuja työharjoittelu paikasta. :) Nyt kyllä nukun kunnolla tämän loman, vaikka heppa on hoidettavana, mutta ehtiihän sen hoitaa. <:

Eilen oli myös kiva joulujuhla :D Ei voitettu pöytäkoristelua, vaikka hieno kuusi oli. Olin aika hottis itämaantietäjänä, niin kuin marjokin. Me oltiin niin söpöjä niissä yli-isoissa kaavuissa.

Sain muuten porukoiten kaa puokkii videokamera. Ja sain myös hienot poposkat. Ne oli kai jtn jäljitelmiä Crocseista. <: Ovat muuten mukavat jalassa ja haluisi kesäksi uudet, kun ovat varmaan kovassa käytössä. (:

vituttaa isolla v:llä.. :DPerjantai 07.12.2007 17:18

On tämä päivä taas mennyt niin huonosti, ku oikeestaan voi. En olisi uskonut, että mä jokus sanon tän, mutta tahtois jo opistolle. Tallilla oli ihme kyllä kiva käydä (luulin, että ku kaikki muu menee huonosti, niin että siellä olisi kans menny). Tänään piti siivota, no taitaa siivoominen jäädä. minun tuurilla imuri menee rikki.. Pitäs vaa sulkee kännykkä, laittaa ovi lukkoon ja mennä nukkuu ja nukkua 100 vuotta. :S joo, mutta jospa tämä tästä :D

<:Keskiviikko 05.12.2007 23:54

Ihanan energinen olo :D tänään oon kyllä tuhlannutkii energiaa, mutta ei vaa nukuta :D Liian energinen olo jopa elokuvan kattomiseen. :) aika pelottavaa, ku oon ollut vasta 3 päivää portaanpäässä. Mun ei varmaan kannata mennä su-iltana lapinlahdelle, ku alkaa tuota energiaa kertyä :D katotaan sit huomenna miten väsynnyt olo on :D

hehPerjantai 30.11.2007 23:55

Jännä olo. :) aika hyvä, mutta hieman haikea. Tänään loppui työharjoittelu ja kyllä siinä meinasi itku tulla, kun Sirkka ja Tarja tulivat halaamaan kiitokseksi päivällä ja antoivat vielä niin ihanan lahjan <3 Kiitos heille minun jääräpään opettamisesta, voin sanoa, että nyt osaan paljon paremmin asioita :)

Muutenkin on ihan jännä olo, ku maanantaina alkaa taas aherrus. Ei haluaisi, juurikaan nyt, kun hepan kanssa menee niin hyvin. Onhan se nyt ollut alle kuukauden sairaslomalla, mutta ollaan silti puuhattu kaikkea kivaa. Nyt odotan huomenna innolla kärrillä ajoa hepsulla. Pitäisi lähteä nukkumaan, että jaksaisi huomenna puuhata tallilla ja kotona vielä katsoa elokuvia :D

Että taitaa tämä tyttö sanoa, että Hyvää yötä ja nähkää hyvin unia, Minä ainakin koitan uneksia jostain kivasta <3

<3:llä Ida

Uniikki - En pyydä muutaPerjantai 30.11.2007 23:49

Sait mut empii, ku olit pari vuot nuorempi.
Ja liian hyvä ollakseen totta, niin helmi.
Niin usein neitien kaa astunu harhaan,
ja liian usein kohdalle osunut tyhjä arpa.
Mut sun kaa ei ykskään syksy liian harmaa,
ei talvi liian kylmä.
En koskaan ollut näin varma,
kai hyvää karmaa.
Miten saat kihelmöimään pään, vatsan ja varpaat?
Enkä haluu pois tätä tunnetta,
oon koukus, mut oot mulle parast huumetta.
Ja annoskoko nousee joka sekunti,
ja joka sekunti ilman sua on ku tunti.

Ha, mut mä venaan ja venaan.
Ei kummalkaan oo kiire viel näin nuorena.
Random jengille Uniikki, mut sulle pelkkä Dani.
Äläkä pelkää täl kertaa oon tosissani.

kertosäe:
Mitään muuta pyydä en,
jos vaan, saan, saan, saan, saan,
saan sun sydämen.
Kaiken saat, mä lupaan sen.
Jos vaan saan, saan, saan, saan
saan sun sydämen.

No nyt sun kaveris on kuullut huhuu musta,
ja sulle päätömyksii puhuu musta.
Anna tunteen kuskaa, en tuota sulle tuskaa.
Älä luovu musta, en luvovu taistelutta susta.
En kestä ajatusta ilman sua.
Tänäänkin keikal mietin koko illan sua.
Ja oon ollu tien päällä liian kauan
ja ajatellu mun päällä liian kauan.
Joten oiskohan jo aika alkaa kelaa sydämellä?
Fiiliksis jo siit ku saan sun kaa hetken kävellä
ja suudella, mun bellaa.
Jos sun mielt painaa jokin jaksan aina kuunnella.
Ja tuon sen hymyn takas sun huulille, sen onnellisen ilmeen.
Saat jalat irti maasta.
Ja me kaks ollaan yhes alus vasta,
tyttö jollast ei löydy ees miljoonasta.

kertosäe

Ja sun takii teen minkä tahansa asian.
Ja täytän sun jokaisen fantasian.
Okei mä oon koira, enkä siitä muutu.
Mut pidän huolen et sult ei tuu ikin mitään puuttuu.
Ketä mietit aamulla kun nouset?
Entä illal, ku silmät suljet?
Kenen kans unelmissasi kuljet?
Kerro se mulle.

kertosäe

ette uskalla x)Tiistai 06.11.2007 19:29

Katsotaan kuinka monta tuntematonta tai tuntemaani ihmistä uskaltaa sanoa ''moi'' päiväkirjaani.
Sit kopioi omaan päiväkirjaan, jos oot sanonu moi <;

[Ei aihetta]Perjantai 26.10.2007 23:04

kävin monnilla tänään vääntämässä :) oli kivaa. Hyppäsin ihan huimat 50 senttiä :D se on jo puol metrii :D :D

että näin :DPerjantai 26.10.2007 23:04

Joko olen irc-galleriassa kaverilistallasi?
Jos olen, niin haluaisitko ilmoittaa siitä minulle?
Katso kuinka monen kaverilistalla olet.

Kun olet lukenut tämän, niin lisääthän omaan blogiisi