IRC-Galleria

Lotski

Lotski

Jallu Korpi, Rekkamies

Blogi

- Vanhemmat »

Haaste :pPerjantai 27.01.2006 18:19

ChildOfMistakes:lta saatu haaste:

"Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

1. Laitoin (ainakin ennen) ketsuppia hernekeittoon ja perunamuussiin :P
2. Ääntelen yksikseni ja ilman mitään syytä, niin kuin puhunkin yksin :D
3. Pakkaan viime tingassa ja pakkaan ihan kuin muutaisin jonkun luokse asumaan (niin kuin tänään)
4. Saatan ihan huvin vuoksi imutella jonkun kappaleen, mikä toisella saattaa kuulua, vaikken niin tykkäisikään.
5. Ja suunittelen aivan kamalasti, mutta en yleensä onnistu toteuttamaan sitä ;D (paheeni :'( )

No jos nuo nyt on omituisimpii tapoi :D en tiedä :P

Ja haasteen annan: ``Tepa, ongelma, emmppu^, ^mushu__90^ ja Nuuhku :P

plaah..Maanantai 23.01.2006 13:35

Kiirettä kiirettä.. -__- pitäs ehtiä käymään kavereilla, mutta ku on tuo työ ja matka bulgariaan, niin viikonloput menee töissä -__- ostanpa ehken kameran, en tiedä vielä millon, mutta joskus :> Meneppäs Torstaina Tampereelle <3 koulun kaa, mutta silti :D ja perjantaina olis isoskoulutus.. :P siinäkii häviän 37 e :'( Mutta jos isoseks aijon, niin se on käytävä :D ja ens kuussa ehken Niahin luo <3 <3 Jos se nyt enää haluukaa mua sinne :E ja sitten ehken ens kuussa tai sitä seuraavana Dahlian luo Kajaaniin :p ja pitäshän sitä lapinlahdellakiin ravata, mutta millä ajalla :D tahtois semmosen kellon, kun Hermionella Harry Potterissa ^__^ missähän niitä myytäis? :p no nyt on päivitetty päiväkirjaakin xP ai nii, olinpa sillon joulukuun alussa Niahin luona <3 Ja mahtavaa oli <3 Ja sit oli aivan ihanaa ulkomaillakin <3 ja Olipa Niah meillä joulun jälkeen ja taas oli kivaa <3 " We Are Gonna Get You" :p "käkäkäkäkäkäkä" "varo, puut raiskaa" ;D joo, elkää ees kysykö, väsyttää.. :P koitan pitää tätäkin ehken ajan tasalla :P ainiin, vielä on kerrottavaa, käyntiinpä Lotan kaa lapinlahdellakin portaanpäässä torstaina ja sieläkin oli kivaa <3 joo, nyt häviän *hävis*

jännittää ^^ Sunnuntai 27.11.2005 21:21

joo, nyt täällä on tämmönen päiväkirja toiminta näköjään :D no mitähän tulee seuraavaks? :) sitä ei voi tietää :P mutta niin mikä minua jännitää? :D lähden torstaina matkustelemaan, eli 1.12 ja takaisin Iisalmeen tulenkin vasta siinä 14.12, että eipä täällä saata minua nähdä vähän aikaan. :D Enpä taida kertoa edes minne olen menossa ;) mutta nyt on näköjään tätäkin testattu. :D pitee kattoo, jos sitä reissussakin kirjottelis tänne jotain :)
- Vanhemmat »