IRC-Galleria

Lotski

Lotski

Jallu Korpi, Rekkamies

[Ei aihetta]Lauantai 19.01.2008 22:41

onko oikein että eläin kärsii ihmisten välisessä kiistassa?

no voi sun...Maanantai 14.01.2008 11:07

Hyvin alkaa meikäläisen uus vuos. :/ Jossu on taas sairaslomalla. Miks se on aina mun heppa? Kai mulla on niin paljon huonoo onnee.. Mutta joo, Jossu oli mennyt sorkkimaan yhtä laatikkoo laitumen vierestä ja se oli jäännyt kiinni siihen laatikkoon. Miten ihmeessä se oli päässyt ees niin lähelle sitä laatikkoo? O.o No se ku oli jäännyt kiinni, niin se oli menny tosi pahaan panikkiin ja alkanut vetää sitä laatikkoo perässä. Se oli varmaan 100m vetänyt sitä päitsistä :/ Tuloksena siitä on, että Jossulla jalka kipeenä ja aidasta polle läpi :( (ja jossu ei mene vapaehtoisesti edes langan yli..)

Että tällästä tänään. Mitenköhän kauan tässä nyt menee? viime loukkaantumisesta kesti 2 kk parantua :/ Jospa päästäis säikähyksellä?

Uskonnontunti x)Maanantai 07.01.2008 13:13

"Mennä puuhamaan valkopukuisen kanssa pääalttarille tai rippiäidin tai -isän luokse pääeteiseen!
Pitkän hiljaisuuden aikana on aikaa kunkin omalle itsetutkistelulle. Mahdollisuus myös öljyllä voiteluun. :D"

Meillä on Marjon kaa hauskaa :D Teemme siis esitelmää Tuomasmessusta ja oon aika väsynyt, kun kaksimielisesti aloin ajattelemaan x)

:>Torstai 03.01.2008 22:47

olipas kiva päivä tänään. Käytiin Jennyn kaa pikakäynti kuopiossa ja löysin gigantista mun unelma tehosekottimen <3 Sen mä haluan kyllä joskus. Kävin myös ratsastamassa ja pääsin laukkailemaan hepallani <3 hih, torstaina uudestaan kuopioon ^__^

huh huh <:Sunnuntai 30.12.2007 17:57

olipas taas maastolenkki. ämmässä oli liikaa energiaa. -_- Ajateltiin anun kanssa käydä RENTO lenkki, missä vähän ravaillaan ja muuta, kun mun heppa on vielä vähän sairaslomalainen. No se meni ihan hyvin aluksi. Harjoiteltiin sitä, että minä jään Jossun kanssa jälkeen ja Anu jatkaa matkaa ja minun oli siis tarkoitus kävellä. Jossuhan siitä innostu, mutta pysy niin sanotusti lapasessa. No kohta mentiin niin, että me käveltiin Jossun kanssa kauempana ja oli tarkoitus, että anu tulee rauhallisella laukalla ohi. No jossu onneksi pysy käynnissä ja se onnistu hyvin. :P

No ekat vauhit jossu päästi, kun mentiin kotiin päin ja siinä oli minivesilammikko ja hui hirvitys, sen ylihän piti hypätä ravissa ja kun tuli niin mainio tilaisuus hepan mielestä, niin siinä hypyn aikana nous se ei toivottu laukka.. :D no aika nopeesti se laukan sain takas raviin. :)

No päätettiin ottaa sitten vielä kerran ravia kotiin.. Alku meni ihan kivasti, vaikka jossu meni ihan monnin persiissä kiinni ja oli kuin veturi. No yhtäkkiä huomaankin, kuinka jossu oli sitten päättänyt, että "enpäs oo enää monnin takana" ja olikin siinä vaiheessa jo siinä rinnalla. No minä aloin tietenkin hidastaa jossua, mutta eihän se sille käynyt. No sitten, kun sain sitä hieman hidastettua, niin huomasin siinä, että onpas vähän liian pitkät ohjat ja aloin lyhentää, niin tämä akka sai sitten ihan ehken 2 sekuniksi löysää ja siinä samassa hetkessä kunnon pukit ja kiitolaukalla vaan eteenpäin. Kyllä siinä monnikin tais vähän hätkähtää, ku kaveri tulee pikajunana ohi :D no vähän aikaa siellä selässä jarrutellessa, niin se akka sitten vaihto minu halumaani askellajiin. Tiedänpä, että on siinä tytyssä vielä potkua ja pitää nyt alkaa vaa enemmän maastoilla kavereitten kaa, ku on vähän vähiin jäänyt tuon jalkaongelman takia <:

<:Tiistai 25.12.2007 16:48

nyt on joululahjat avattu. Sainpas oman kannettavan joululahjaksi :) ja muuta kivaa, sain sellaisen ihana nallen jonka kokoa on sellainen melkein metri <: kiva oli taas syödä jouluruokaa.. :) saatiin wii:hin ihana autopeli, jopa mä osaan ajaa sillä autoo.. mutta nyt taidan mennä hakemaan pasteijan <: hyvää joulua ja rauhaisaa uutta vuotta kaikille :)

:>Lauantai 15.12.2007 19:52

Olipas kiva päivä. Nyt alkoi ansaittu joululoma :) Ei ollut yhtään kiva kirkko, mutta sannin kaa oli hauskaa juhlassa. Näinpäs myös vanhoja tuttuja työharjoittelu paikasta. :) Nyt kyllä nukun kunnolla tämän loman, vaikka heppa on hoidettavana, mutta ehtiihän sen hoitaa. <:

Eilen oli myös kiva joulujuhla :D Ei voitettu pöytäkoristelua, vaikka hieno kuusi oli. Olin aika hottis itämaantietäjänä, niin kuin marjokin. Me oltiin niin söpöjä niissä yli-isoissa kaavuissa.

Sain muuten porukoiten kaa puokkii videokamera. Ja sain myös hienot poposkat. Ne oli kai jtn jäljitelmiä Crocseista. <: Ovat muuten mukavat jalassa ja haluisi kesäksi uudet, kun ovat varmaan kovassa käytössä. (:

vituttaa isolla v:llä.. :DPerjantai 07.12.2007 17:18

On tämä päivä taas mennyt niin huonosti, ku oikeestaan voi. En olisi uskonut, että mä jokus sanon tän, mutta tahtois jo opistolle. Tallilla oli ihme kyllä kiva käydä (luulin, että ku kaikki muu menee huonosti, niin että siellä olisi kans menny). Tänään piti siivota, no taitaa siivoominen jäädä. minun tuurilla imuri menee rikki.. Pitäs vaa sulkee kännykkä, laittaa ovi lukkoon ja mennä nukkuu ja nukkua 100 vuotta. :S joo, mutta jospa tämä tästä :D

<:Keskiviikko 05.12.2007 23:54

Ihanan energinen olo :D tänään oon kyllä tuhlannutkii energiaa, mutta ei vaa nukuta :D Liian energinen olo jopa elokuvan kattomiseen. :) aika pelottavaa, ku oon ollut vasta 3 päivää portaanpäässä. Mun ei varmaan kannata mennä su-iltana lapinlahdelle, ku alkaa tuota energiaa kertyä :D katotaan sit huomenna miten väsynnyt olo on :D

hehPerjantai 30.11.2007 23:55

Jännä olo. :) aika hyvä, mutta hieman haikea. Tänään loppui työharjoittelu ja kyllä siinä meinasi itku tulla, kun Sirkka ja Tarja tulivat halaamaan kiitokseksi päivällä ja antoivat vielä niin ihanan lahjan <3 Kiitos heille minun jääräpään opettamisesta, voin sanoa, että nyt osaan paljon paremmin asioita :)

Muutenkin on ihan jännä olo, ku maanantaina alkaa taas aherrus. Ei haluaisi, juurikaan nyt, kun hepan kanssa menee niin hyvin. Onhan se nyt ollut alle kuukauden sairaslomalla, mutta ollaan silti puuhattu kaikkea kivaa. Nyt odotan huomenna innolla kärrillä ajoa hepsulla. Pitäisi lähteä nukkumaan, että jaksaisi huomenna puuhata tallilla ja kotona vielä katsoa elokuvia :D

Että taitaa tämä tyttö sanoa, että Hyvää yötä ja nähkää hyvin unia, Minä ainakin koitan uneksia jostain kivasta <3

<3:llä Ida