IRC-Galleria

EilinenTorstai 05.02.2009 11:11

Ääääääh. Ensin töihin aamulla klo 7.30.Sitten töissä klo. 15.00 asti ja sen jälkeen noutamaan äitiä töistä. Sitten K-marketille hakee rahaa ja treffit Niinuskin kanssa klo. 15.30. Matka Raisioon, perille 15.50 ja treffit taas klo 16.15, eli oltiin hieman etuajassa. Palelluttiin hetki sitten ulkona ja veikkailtiin paljonko Jenny ja Jani ois myöhässä. Ei ne sitten ollu yhtään vaan tuli juuri tasan 16.15 vaikka yleensä ne on aina myöhässä +- puoli tuntia.
No sitten ahtauduttiin pikkubussiin ja matka Valkeakoskelle alkoi. Löpistiin Niinan kanssa koko matka kaikenlaista ja oli mukavaa vaikka takamus vähän puutuikin. Lisäksi Jenny on suvun vilukissa joten lämmitin oli tietysti täysillä ja tuli vähän kuuma. About klo 18.10 saavuttiin Valkeakoskelle ja pelipaikalle. Suoraan vessaan ja sitten katsomoon. Pojat siellä jo lämmittelikin. Odotusta oli meidän puolesta ilmassa. Pettymys oli suuri kun oma joukkue oli tappiolla. Täytyy tässä vaiheessa sanoa, että törkeä oli valkeakoskelainen yleisö. Jatkuvasti häiritsivät meidän poikia ja buuasivat ja ärsyttivät sekä huutelivat törkeyksiä. Ei kyllä ollut sitten minkäänlaisia käytöstapoja, sillä meidän halliin kun tulee vieraita pelaamaan ei niitä tolla tavalla herjata. Mutta siinä ei selitykset auta kun tappio oli kuitenkin välttämätön. Suuri pettymys ja pojat aivan maassa, niinkuin itse kukin meidänkin pienestä seurueestamme.
1,5 tuntia paikalle saapumisesta oli jo mieli aivan eri kuin tulomatkalla. Noin klo 20.15 alkoi kotimatka. Siinä sitten itse kukin pohti tapahtunutta ja taisi joillain pari kyyneltäkin vierähtää poskelle. Tai sitten se oli vain flunssaa. Alku paluumatkasta meni suht hiljaa ollessa, mutta kyllä se mieli siitä taas koheni kun Niinan kanssa jatkettiin juttujamme.
Suunnilleen siinä klo 22.10 oltiin takaisin Raisiossa. Porukat hyppäsi pois kyydistä ja erkani kaikki omiin suuntiinsa. Me sitten Niinan kanssa jatkettiin matkaa kohti kotio vaikka olisi kyllä tehnyt mieli etsiä lähin pubi ja vetää lärvit <virne><vink> Jauhettiin vielä vähän paskaa ja sitten hyvästeltiinkin meidän kotipihalla.
Klo 22.40 astuin sisälle kotiin ja äijä makas sohvalla kattoos Tokio Driftii. Vaisu vastaanotto. Annoin sitten suukon ja menin itse nukkumaan. Johan siinä olikin takana reilu 13 tuntia liikenteessä.
Tänään otan vain lunkisti, tosin töiden jälkeen.
Toivotaan, että pojat pelaa sitten seuraavan pelinsä sekä sydämellä että järjellä. Eilen niiltä nimittäin puuttui molemmat.
Kiitokset silti Niinalle hyvästä seurasta <sydän>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.