IRC-Galleria

SUOMEN 89. ITSENÄISYYSPÄIVÄKSI: AVOIN KIRJE
SUOMEN EV. LUT. KIRKON PIISPALLE TAMPEREELLA

Arvoisa piispa, Martti Juha Antero Pihkala!

Siunattua itsenäisyyspäivää!

Suomen 89-vuotinen taival on tarvinnut säilyäkseen herätyksen miehet ja naiset. Teidän toimintanne niinkuin kirkon perinteisestikin on ollut merkittävä Suomen historian päättymiseksi tulevan vuoden aikana. Voitte hyvinkin juhlia uranne päättymistä Tampereen Tuomiokirkossa 28. 10. 2007. Viimeinen tekonne sopii olla nimittää Tampereen Tuomiokirkon kirkkoherraksi kirkkoherra, joka jo palkittiin ylentämällä papista kirkkoherraksi kun hän nosti kunnianloukkaussyytteen kirkosta seurakuntaan ( http://wwnet.fi/users/veijone/kirkko.htm) väkeä ja kirkollisveron maksajia vievää Kirkkoihin kuulumattomien seurakunnan evankelista Harri Veijosta vastaan. Onhan tapaus teille entuudestaan tuttu. Käräjäoikeuden päätös ja seloste on saatavana 5. 12. 2006 alkaen Tampereen Käräjäoikeuden kansliasta p. 010336 47455 - Syyttäjä vastaan Veijonen Harri Olavi - Asiano R 06/2072.

Onhan se niin iljettävää kun luopumuksesta esimerkein kerrotaan. Tampereellakin eräs Pekka Lahtinen kirjassaan "Luojan lukuja" kertoo hiippakuntanne pappien luopumuksesta. Eräästäkin kirjoittaa, että pastori rohkaisi kuulijaa "paranormaaleihin kokemuksiin ja okkultismiin eli salatieteisiin. Jopa spiritismi jonka Raamattu jyrkästi kieltää (5. Moos. 18:10-12), oli sallittua. Pastori erottuu myös ulkonäkönsä puolesta ja saattaa näin vedota nuoriin - minuun korvarengas ja meikki eivät tosiaankaan tehneet vaikutusta."

Termi HOMO suomalaisten merkityksellä hengellisesti alikehittynyt, kelvoton, sopii varmasti moniin hiippakuntanne kirkkoherroihin. Eikö olisi jo aika nostaa kirkkoherrojen palkkoja kun he joutuvat kärsimään kirkkoihin kuulumattomien seurakuntalaisten taholta nimittelyä kelvottomaksi ja homopapiksi! Kelvottomiahan ovat he, joita te kirkosta erotatte tai HÖRHÖKSI nimittelette. Hörhömittari http://members.surfeu.fi/gamma/SuPa/horhot.htm (Tallensimmepa tämänkin nimittelyn sivuillemme) mainitseekin ensimmäisenä entisen Nokian kirkkoherran, Markku Koiviston. Mutta toki yritätte saada sinne kärkeen siellä neljäntenä mainitun nimen, profeetta Harri Veijonen. Lutheristakin luopuneessa kirkossa töitä löytyy juuri teidän kaltaisillenne!

Muistutan vielä, että kun Tampereen Klassillisen kyljessä lukee se "Kaiken opin päätös on: Pelkää Jumalaa ja pidä hänen käskynsä", tuleva Tuomiokirkon kirkkoherra on oltava sellainen, että hän haluaa poistaa Clasun kyljessä mainitun ja oikeudenkin avulla on pyrkinyt kieltämään historiansa mm. homopappina ja kaiken paitsi Kristuksen suvaitsijana. Näin saatamme 1800 vuotta kestäneen kirkon ja seurakunnan vastakohtaisuuden päätökseen erinomaisen hienosti Suomen itsenäisyyden 90. vuonna! Harri Veijonen -nimi mainitaan Tampereen Clasun keihään kärjessä, ja te laittakaa Tampereen Tuomiokirkon seinään laatta tulevan kirkkoherran nimen alle oma nimenne.
Kauan eläköön Suomi! Eläköön! Eläköön! Eläköön!
Harri Veijonen 4. 12. 2006

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.