IRC-Galleria

Parhaimmat ylösottoprofetiatLauantai 28.06.2008 23:00

PARAHAIMMAT YLÖSOTTOPROFETIAT
http://wwnet.fi/users/veijone/

Mauno Viinikkala: On oikeaoppista, emme ota kantaa siihen, tuleeko Jeesus
ennen, puolivälissä, vai jälkeen seitsenvuotisen ajan (Harri Veijoselle 1986)
EI ENNEN , PUOLIVÄLISSÄ EIKÄ JÄLKEENKÄÄN

TOP 10 ylösottoprofetioihin ei oikeastaan pitäisi tuhannenkaan parhaimman joukkoon lukea sellaisia, joiden mukaan ylösotto tulee - before - ennen Jerusalemin valerauhaliittosopimusta, jossa Antikristus on mukana. Tämä top 10 on otos periaatteessa tuhansista sanoituista tai tarkoitetuista. Olenhan joutunut kirjoituksia tulkitsemaan ja monenkaan sanomisista ei ota selvää varman päälle edes ovatko tarkoittaneet seurakunnan ylösoton tuloa vasta mutta kuitenkin silloin heti kohta valerauhasopimuksen jälkeen. Suomessa siellä missä asia pitäisi kohtuullisen hyvin tietää - helluntaiseurakunnan äänenkannattaja - on näkynyt sellaisia kuin Esko Halmeen selitys siitä, mitä vieraskielisiä nimityksiä käytetään ennen - puolivälissä ja jälkeen seitsenvuotisen ajan käsityksistä. Niin palataan jo siihen pimeyteen mitä edusti Mauno Viinikkala 1986, ettei ota kantaa siihen, tuleeko Jeesus ennen, puolivälissä vai jälkeen seitsenvuotisen ajan.

MIKÄÄN KÄSITYS EI OLE OIKEA

Tuolla samalla tarkoitetaan, ettei kukaan voi olla varma milloin Jeesus tulee kun on kolme erilaista kuppikuntaa. Yksikään noista kuppikunnista ei kuitenkaan ole oikeassa.

A. ENNEN. Tämä kuppikunta uskoo, että ylösotto tulee seitsemän vuotta ennen Messiaan näkyvää paluuta. Sen kannattajissa harva tajuaa, että silloinhan todennäköisesti ylösotto olisi pitänyt jo tapahtua vuonna 2007, mutta siinä käsityksessä etukäteen olivat monet tunnetuimpana Pat Robertson.

B. PUOLIVÄLISSÄ. Hienoa näissä kolmessa "virallisessa" kuppikunnassa on kuitenkin se, että kyseinen seitsemän vuotta saadaan Daniel 9:27:n viimeisestä vuosiviikosta sijoittaen se aikakauden loppuun. Toisin uskojat ovat näitäkin enemmän harhassa. "Puolivälissä" tarkoittaa seurakunnan ylösottoa niinä päivinä kun Antikristus nousee Jerusalemiin valerauhan rikkoen. Oikea käsitys on käsittääkseni lähinnä tätä, mutta kuitenkin niin kaukana, että ylösotto on jo tapahtunut 45 päivää ennemmin. Danielin kirjan lopun 1335 päivää ilmoittaa seurakunnan ylösoton ajankohdan kaikkein tarkimmin.

C. LOPUSSA. Näihin varsinkin Kansanlähetyspiirin seurakunta pelastetaan tulevasta vihasta tulevan vihan ajan jälkeen halutaan siis uskoa helluntaipiireissäkin, mutta me emme sellaiseen järjettömyyteeen tämän enempää uhraa palstatilaa. HV







June 26, 2008 Kesäkuun 26. 2008

Thoralf Gilbrant: Suuri syy Israelin ankaraan hätään lopun aikana on
että Israel tekee liiton tulevan Antikristuksen kanssa (Ennustukset toteutuvat 4)

TOP 10 RAPTURE PROPHECIES

1. Harri Veijonen / After the peace / 2011 Jan-Feb
2. Hal Lindsey / After the peace / 2011 - 2014
3. M. J. Agee / After the peace / 2008 - 2011
4. John F. Walvoord / After the peace / soon
5. Thoralf Gilbrant /After the peace / soon
6. Pat Robertson / Before or after / 2007 or soon
7. Hermetic Order of the Golden Dawn / Before or after /2010
8. Kalervo Syväntö / Before the peace / 2006-2011
9. Lori Adaile Toye / Before or after / 2009
10. Philip B. Brown / Before or after / 2008 or soon
Daily Christian News http://wwnet.fi/users/veijone/

PARAS ON EDESSÄ otsikoin helluntaiherätys järjesti juhannuskonferenssin Keuruulla. Järjestyksessään 31. jossa sain olla mukana. Tositarkoituksella "paras on edessä" tarkoittaa seurakunnan pikaista tempausta yläilmoihin Karitsan häihin! Tässä TOP 10 tempausprofetiat. HV




Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.