IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Tänää ollu rento päivä.. niiku eileki.. ^^
Eilen:
Menin klo 14 kulmille.. "kattooo " tiktakkia.. :D äiti oli ostanu yllätyksenä liput sinne.. :S No, linda tuli sitten miun kaa ja piipahin teltassa muutaman kerran.. xD Hilluttiin Litsun kaa ja suunniteltii sitä ku meen sinne.. ;D *huba huba* Siinä samalla sitten ostin eurolla kolme sytkärii, joita tosin, en vielä oo saanu.. :D saan ne ku nähää. Tupakkaa tarjottiin yllätyksekseni vaa kerra! O.o En juonu, mut nähtii paljo tuttuja <3 Tulin kotiin neljän aikoihin ja seittemältä meninkin nuorteniltaan Kauniskalliolle.. :) Siellä oli fiilis ihan katossa, ja lähin klo 23. :) <3 Kiitos siellä olijoille, mukavaa oli. ^^ pelattiin lenttistä ( käsivarressa mustelma ) ja uitiin ja saunottiin ja juoruttiin ^^ :) siinähän se päivä vierähti.

Tänään:
Jouduin herään aamulla yheksältä! :S Ku kymmeneltä piti mennä kirkkoon, et saa viimesen merkinnän leirikouluun. ^^ Istuin sitten kirkossa, siellä oli muitaki riparilaisii. Messun jälkee, menin pyytään jarilta ku se oli suntiona, nimmarii siihe läpyskää, mut se ei antanu.. menin pyytämään hannulta ^^ ( enkai nyt mee Soikkelilta, jos ei oo pakko! ) Sain nimmarin ja menin jarin luo, joka passitti miut ottaa virret pois tauluilta. Otin ne kiltisti veke, ja sain kuulla jarilta et hää oli kuullu soikkelin, vai oliko se joku muu, mut kuitenki, sanovan noin näillä sanoilla " Se yks ylimielinen blondi, ei ollu käyny kaikki kirkkokäyntejä, joten mie vien sen kyläkirkkoon tänää" jotain tuonnepäin. Ja ainoot blondit kirkossa oli Jenny ja Jessica.. :D kumpikohan joutu??
Kirkon jälkee sain kyydin kotii ja mentiiki mökille <3 Myö myydään se.. :( </3 mut ei kukaa oo vielä ostanu! <3 Mökillä oli sitten kivaa ^^ Tehtiin töitä, maalasin mökkiä ja sit uin ^^ ^^ uin, uin ja uin vähä lisää <3 sitten kotiin.
Kotona ehin olla ehkä 30 min, ku mentii Rasilaan peseen mattoja meikäläisen kaa.. xD nyt seki on tehty, ja mie aijon olla koneella loppuillan. Kiitos ja hyvää yötä.. xD

see ya!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.