IRC-Galleria

Möy

Möy

Pitkästä aikaa galleriat kuntoon.

Aika Vierähti!Tiistai 10.10.2006 14:03

Näin sitä sitten Helsinkiin muutettiin, vaikka joskus lapsena vannoin etten ikinä muuta pk-seudulle! Noh kavereiden vetämänä sitä tekee mitä vain. Helsinki on ihan jees, vaikken sinne Tampereelle nyt päässytkään...tarkemmin kun ajattelee niin empä sinne olisi niin halunnutkaan.

Helsinki on kallis paikka asua..näin kaksiossa asuneena ja yksiöön pakotettuna en oikein viihdy asuntojen puolesta täällä. Ja ku mähän en kovin kauas keskustasta ala muuttamaan. Menis erotus jo takseihin iltaisin ...heh ;).

SUnnuntaina saatiin muutettua..muutama tunti vierähti, vaikka kaksi muuttoapulaista teki oharit. Elikkä eka reaktio: MIten vitussa mä tällaisen koirankopin oon mennyt ottamaan? Ja se fiilis jatkuu edelleen...Lista olisi pitkä jos huonoja puolia alkaisin luetteleen, mutta muutama esimerkki : Aamulla todella kylmä (inhoan sitä), puupökkelöparvi, johon kiipeäminen tuottaa tuskaa ja alastulo vielä enemmän (kännissä suosin sohvaa :)) , parvella ei voi harrastaa seksiä kuin parissa asennnossa...katto liian lähellä prkl!!!! Ja isoin ongelma on kaappitilanpuute..1 kaappi entisen 6n tilalle..mahtuu astiat ja muut joo...ja mihinhän 42 paria kenkiäni tunkisin...hmm...tää Hki sucks!!

Mutta se purnaamisesta..nyt sit varmaan ikeaan ostaan pienempiä huonekaluja entisten tilalle...entiset siis roskiin kylmästi nyyh!! Ja tapettikauppaan...ja hauskaa tulee joo ku mä alan laittaa tapetit..noh..oppiipahan!!

Love,
Möy

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.