IRC-Galleria

Möy

Möy

Pitkästä aikaa galleriat kuntoon.

Sekoilija!Tiistai 07.08.2007 21:49

Moottoripyöräkortti saavutettiin (jopa ensimmäisellä yrittämällä) tossa heinäkuussa. =) NAM! Nyt sit ajelut on kuitenkin jääneet vähemmälle, koska työtä tuli tehtyä yli 320 tuntia kuukauteen. Rikkihän siinä vaan meni. Nyt onneksi helpottaa vähän, kun kesälomalaiset tuli takaisin. Itsehän en kesälomasta ole koskaan nauttinut, enkä tänäkään kesänä. Mutta ens kesänä sitten, ellei vaihda taas työpaikkaa. Jospa sitä kuitenkin ottais omaa lomaa viikon tossa syyskuun puolella, ja lähtis vaikka kotipuoleen porukoita moikkailee pitkästä aikaa.

Bilettää vaa tekis niin mieli, koko ajan, mutta minkäs teet, kun ei voi saada molempia, valittava on: biletys tai raha. Mieluummin raha siis, joten työtä vaan, biletys nyt voi siis jäädä jälleen vähemmälle. Eiköhän tähän ikään ole jo biletetty ja sekoiltu ihan tarpeeks, TAI SITTEN EI! =)

NOh, kesä on kohta loppu, ja rannalla ei oo tullut käytyä vielä kertaakaan, eikä uimassa =( BYÄÄÄH! Mutta ensi kesänä sitten, kun on vihdoin se hieno motrskarikin alla. Tälle kesälle sitä ei enää viitsi ostaa edes, kun kesää niin vähän jäljellä ja ei aikaa edes ajella. Onneks on nyt kaks siistiä ajopukua edes ostettu valmiiks ens vuodelle :P Siitä se lähtee. Mut jepjep, huomenna viisurit lähtee IIIK...siihen asti jännitetään.

Möy xxx

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.