IRC-Galleria

MIELOIN

MIELOIN

haluaa, että kuuntelet hänen biisejään.

22.01.2008Keskiviikko 23.01.2008 01:26

Kirjoitanpa tänne nyt vähän positiivisemmissa merkkeissä, kuin tuossa pari päivää sitten, vaikka vieläkin kieltämättä vituttaa. Eli, tietokoneenihan meni täysin sekaisin ja kaikki tiedostot hävisivät taivaan tuuliin parin vuoden ajalta. Nauhoitukset, biisien sanat, biitit ja nauhoitusohjelmat ovat siis täysin jossain bittitaivaassa ja takaisinhan en niitä saa mistään, koska mitään varmuuskopioita en ollut ottanut. Nyt sitä vasta tajuaa, että miten idiootti ihminen voi oikeasti olla. Opinpahan nyt edes jotain.

Levynhän piti ilmestyä tässä kuussa ja suurin osa biiseistä oli kirjoitettu valmiiksi, kaksi tekelettä oli vain lyriikoiden osalta kesken. Nauhoitukset vain puuttuivat ja siihen olisi mennyt se viikko korkeintaan, etenkin miksausten osalta. No, nyt ne kaikki ovat siis poissa ja levy menee osittain aivan uusiksi, ainakin aikataulu venyy useilla kuukausilla, jopa puolella vuodella. Vituttaa ankarasti, sen myönnän.

Ja eikä se paska vielä siihen loppunut, kaikkihan olisi ollut helppoa työstää uudelleen, jos olisin vain saannut biitit takaisin käsiini. Mutta ei, mikään ei voi sitten mennä putkeen. Tänään aloin kyselemään näiltä Jenkkituottajilta, joilta olen noita biittejä tilannut, että olisiko mahdollista saada taustoja takaisin, kun kone teki tälläiset temput ja en saa mitään kautta niitä muuten takaisin. Kaksi suostui lähettämään biittejään (jotka siis olivat tuohon levyyn tulevia) uudelleen minulle ilmaiseksi, kuusi runkkaria sitten olisi vaatinut taas 8$ maksua, ja eihän minulla siihen tällä hetkellä rahaa ole. Päädyin siis ratkaisuun, että levyyn tulee kolme "alkuperäistä" biisiä joihin sain nuo biitit takaisin, osa tulee olemaan sitten täysin uusia viisuja tuoreilla taustoilla, joita olen saanut yllättävän paljon eri tuottajilta. Myös nauhoitusohjelmat olen saanut takaisin asennettua pienien taisteluiden jälkeen. Että näin tämä homma sitten tästä jatkuu, en jaksa enää ottaa mitään stressiä koko hommasta, kaikki ajallaan. Pyydän syvästi anteeksi niiltä muutamilta, jotka levyä olivat odottaneet pitkään ja joutuvat taas pettymään. Levy on siis kumminkin tämän kaiken paskan keskellä tulossa, se on täysin varma.

Pitkään aikaan en ole Mikseriin saanut mitään uutta materiaalia laitettua, noin kolmeen kuukauteen laskujeni mukaan. Mutta sinnekkin on nyt ilmestymässä uutta matskua pian ja isolla kädellä, tämä tauko on antanut ihan uusia ulottuvuuksia kirjoitus- ja nauhoitusinspiraatiolleni, joka oli kateissa tuossa jonkin aikaa. Eli hommat ovat hanskassa ja kaikki alkaa tässä taas mennä pikku hiljaa raiteilleen näiden katastrofien jälkeen, jotka ovat jonkun verran lannistaneet.

Mutta sen suurempia jorinoita tässä kirjoittamatta, katsellaan mitä tässä tulevaisuudessa tapahtuu! Kannattaa väijyä tuota artistisivuani (www.Mikseri.net/Ronnies_Story) ja tännekkin ilmestyy sopivin väliajoin aina informaatiota, kun on tarve. Hejsan!




Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.