IRC-Galleria

MIELOIN

MIELOIN

haluaa, että kuuntelet hänen biisejään.

7.8.2006Maanantai 07.08.2006 06:23

Lähes puoleen vuoteen en ole tänne mitään kirjoitellut, koska ei ole ollut sitä kuuluisaa inspistä. Nyt kun kesälomaa jäljellä se vittuuntunut viikko, niin pakko tehdä se galleria-avautuminen, valmistautukaa tykitykseen.

No, loma alkoi mulla jo viikkoa ennen muita, oli ollut rankka lukiovuosi ja päätin sitten ottaa viimeisen viikon omaa lomaa, ihan vain kostoksi koko koulujärjestelmälle. Ei siinä oikein vittuakaan miettinyt, että silloin on viidet kokeet, jotka ovat kumminkin lukion taas alkaessa edessä. Kyllä mä silloin kävin kaksi koetta tekemässä, mutta kolme jäi silti painamaan sieluani. Nyt siis tajuton masis, kun miettii alkavaa paskaa ja niitä kokeita, joista otan hylätyn toinen toisensa jälkeen. VITTU!

Sitten, siis mitä vittua! Tänä vuonna opiskellaan joissan saatanan parakeissa, koko koulualue muistuttaa jotain Harlemin slummia, kiitos kaupunki, kun teette opiskelijoista katkeria ja vittuuntuneita paskiaisia! VITUTTAA!

Niin, lomahan oli kaiken kaikkiaan aika helvetin tylsä, ei mitään erityistä ole tapahtunut. Ne muutamat hassut kerrat kun ollaan biletetty frendien kanssa on ollut hauskaa, mutta muuten on ollut tylsempää kuin seurakunnan bileissä.

Niin, ja koko kesänä en päässyt naisen makuun, kiitos kuuluu komeille pojille, jotka veivät koko potin! Oisitte ees mulle jättäny jonkun ryhävalaan.

Huoh, kyllä tämä elämä osaa olla perseestä, vitusta tullaan ja päin vittua täällä mennään. Enpä jaksanut muuten kirjoittaa niin pitkää juttua, kun oli tarkoitus, väsyttää niin saatanasti. Nyt jatkan aktiivisesti blogin päivitystä, kun edessä on tuskallinen lukiovuosi ja pakko purkaa tänne galleriaan siitä aiheutunut ahdistukseni, nyyh.

Onneksi ostin varastooni uuden lastin syanideja, koska viime lukuvuonna meni niitä niin saatanan paljon. Nenäliinojakin on nyt turvallisen paljon, että voin kosteat kyyneleeni kuivata niihin.

Kuulemisiin!

Sydänmellä ja avautuen kirjoittanut:

-Lyriikka

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.