IRC-Galleria

MIELOIN

MIELOIN

haluaa, että kuuntelet hänen biisejään.

22.2.2006Keskiviikko 22.02.2006 21:26

Iltaa, on koeviikko menossa koulussa, masis on sanoinkuvailematon. Pitkän matikan ja fysiikan kokeesta tulee aina yhtä tervetullut ja kimmeltävä nelonen, johon jo kohta tämän puolen vuoden ajan olen tottunut.

Uskonnonkoe meni hyvin, vaikka harvoin luen pari tuntia putkeen jotain satukirjaa Jeesuksesta, Paavalista ja ympärileikkauksesta. Psygologiaakin olen lukenut, hirveätä skeidaa ja kuivempaa kuin puurohiutaleet, mutta pakko se on menestyksen eteen kaikki mahdollinen tehtävä.

Ja perjantaina se koeviikon multihuipennus, ruotsinkoe! Oikeesti, kerrankin tuntuu hienolta ja tosi mukavalta mennä tekemään sitä! :) Ja paskan vitut. Ei kiinnosta vittuakaan, en ole lukenut siihen edes kahta riviä ja tunti sitten nauroin ruotsalaisille homovitseille.

Joo ja vielä yksi pieni avautuminen; VITUTTAA NIIN VITUSTI, kun Suomi vs. vitun Yhdysvallat, niin se tuulen nussima vinkuheinä tuomari tuomitsee koko ajan Suomea vastaan ja Yhdysvallat saa tehdä kentällä mitä vaan. Suomi johtaa silti vielä 2-1, mutta jos, siis JOS Yhdysvallat voittaa, lupaan koko likaisen sieluni puolesta tehdä kirjepommin ja tappaa sen runkku tuomarin ja juosta alasti ympäri Kuusankosken keskustan. Nyt meen tsiikaa toista erää ja laitan kuulapyssyyn kuulia, joilla voin ampua tota kanadalaista hinukki tuomaria, televisioin ruutu vähän kärsii, mutta on se sen arvoista, saatana. Piis.

-Lyriikka

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.