IRC-Galleria

tylsaa....Maanantai 23.01.2006 15:31

V on taas kipeena, tai oikeestaan se on vaan vasyny kun ei nukkunu yolla mut annoin sen silti jaada kotiin.. Nyt en paase minnekaan ite, mut toisaalta eipa oo kyl rahaakaan.
Ensimmainen viikko takana. On kylla taas kayny hyva tuuri et ihanaan perheeseen oon paassy,
vaikka poikia on kolme niin silti toita ei oo liikaa kun taalla tekee hommia muutkin kun mina.

En malta oottaa et kavereita tulee kaymaan taalla. On niin paljo kaikkee mita haluan nayttaa ja kaikista pahinta just kaikilla mun reissuillani on ollu se etta joudun ne ihanat asiat aina kokemaan yksin ja muistot pitamaan itellani. Ei oo ketaan jonka kans ne oisin jakanu. Nyt viimeinkin koetaan jotain yhdessakin.

Eilen kavelin yksikseni Barnes Commonilla. Siella on semmonen pikkulampi taynna erilaisia lintuja. Ne oli tosi kesyja! Semmonen hanhi (?) seiso ihan mun vieressa ja kahteli mun kasista oisko mitaan syotavaa. Tuli niin pienesta asiasta kun niista linnuista tosi hyva olo ja hyva mieli etta yksikseni naureskelin ja elama tuntu tosi hyvalta. Mut sitten otin jalat alleni kun joku pulu lensi melkein mun hiuksiin, saikahdin sita ja tajusin etta ne voi vaikka paskantaa paalle. Menin kahville ja tyydyin katselemaan lampea ikkunan takaa.
Barnes Common on muutenkin tosi ihanaa aluetta. Siella on puistoja jossa lapset pelaa ja niiden valissa kiemurtelee polkuja joiden varsilla on penkkeja. Parasta siella on kuitenkin ehka tosi vanhat talot joissa on joskus asunu kuuluisia kirjailijoita, taiteilijoita ja poliitikkoja. Siella on muutaman talon rykelma mista koko Barnes on lahteny leviamaan tahan Thamesin rannalle. Ah sita historian siipien havinaa minka taalla kuulee! Ja nakee...

Pitais alkaa lukee paasykokeisiin talla viikolla. Niin olen laskeskellut. Jos nyt alotan ei tarte pitaa mitaan hullua kiiretta. Talla hetkella vaan yks kirja luettavana mut kyl ne tasta lisii kun tilaan toistenkin aineiden kirjat... Tahan mennessa oon lukenu taalla vaan Aku Ankkaa.. hyodyllista.. Tosin oon lukenu myos Kalle Ankaa eli ruotsia on kyl tarttunu!! Hyllyt ois taynna mielenkiintosia teoksia mut ei vaan oo energia riittany niihin tarttumiseen. Tama viikko on toisenlainen, sen lupaan.
Lupauksista puheenollen.. Tupakki on maistunu taas.. Mut on kyl kallista!! Pikkunen aski maksaa £2,85 eli melkein 5€!!! Ihan sairasta.. Mut eipahan tule ostettua niin paljoo, edes mina en niin hullu ole etta vahia rahojani noin kalliiseen kessuun heittasin.piste.

>>>>> pyykkia pesemaan, silittamaan, lounasta laittamaan

CU

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.