IRC-Galleria

JOulu on ihan tyhmä. JOuluna kaikki perheet on vaan et jee mutta musta joulu on allöttävä. Jouluna syödään ja toiset jopa juo. Pitäisin joulusta ehkä enemmän jos joisin. En voi. Olen töissä. Täällä ei käy ketään, jos joku käy niin se ostaa kaljaa. Munkin tekee mieli kaljaa. Saisinkohan potkut jos nyt rupeisin maistelemaan. Työaikaa jäljellä vielä ysiin asti.

POjat kävi asken vierailee. Se oli kivaa. Pelattiin Juhon knassa kivaa kassaneiti peliä, ehkä mun päivän kohokohta. Nyt on taas ihan kuollutta, mitähän pitäis tehdä? Mikko toi mulle sudokukirjan ja mulla on oma siluettiristikkolehti mukana, luulen vain etteivät aivoni pelaa kyllin kultaisesti ristikoihin vaaditulla tavalla.

Eilen oli jouluaatto. Heräsin liian myöhään ja jouduin nauhoittamaan Lumiukon. En ole vielä kerennyt katsoa sitä. ASIAKAS. Mun äiti oli taas tapansa mukaan hassunhauska ja antoimulle tosi monta pakettia, ehkä 10. Mainittakoon, että niistä ehkä 7 sisälti valmispussikeittoja ja muuta mukavaa. Äiti on ihQ. Oltiin viimeyönä pulkkamäessä ja juotiin vähän viintä. Se oli kivaa. <myöhäisen kotiinmenoajan vuoksi nukuin pommiin töistä. Se ei ollut kovin kivaa. Myöhästyin ehkä vain muutaman minuutin mutta kumminkin.

Tekis sikana mieli kahvia. Pitäisköhän keittää? En ehkä jaksa. ASIAKAS. En ymmärtänyt yhtään mitään mitä se sanoi. Luultavasti se sai kuitenkin tahtomansa, sillä valittaessa artikulointi muuttuu selkeämmäksi eikä niin tapahtunut. Mä en oikeasti uskalla katsoa kelloa, jos avasin kiskan ehkä 12.00 niin se on varmasti nyt jotain 12.06. Aika tuntuu matelevan. On se ehkä vähän enemmän mutta ideana näin.

Tulispa joku tuttu käymään. Ei tarttis olla yksin. Nukahdan ihan kohta. Tekisi mieli puhua, mutten yksin viitsisi haastella. Kohta kannan radion tänne ja rupean laulamaan. Laulu on vähän kun puhetta. ASIAKAS (ei ostanut mitään, rikkoi vain rahaa). "Mä oon niin happy, tää on niin jees". ASIAKAS.

äääh, kai mun on taivuttava kohtalon sanelemaan kaavaan. Mut on tomittu istumaan täällä HellHolessa ikuisesti. Yksin. Ilman ystäviä. Ilman asiakkaita. Nyt saa riittää tää vuotaminen. POjat juuri muistuttivat että mä tykkään sadomasosta o.O Kyllä mä kestän tän kärsimyksen. Pakko.

Jee JOni tuli käymään. Ja tupakoin. Nyt on vähän kivempaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.