IRC-Galleria

Mihin te ootte vieneet mun oikean kodin ja millon te kenties aiotte palauttaa sen? Täällä näyttää kamalalta, ei kotona kuulu näyttää tältä! Pahvilaatikoita on joka puolella, verhot ovat täysin utopistinen käsite ja puhtaita vaatteita löytyy, jos mieletön mäihä käy. Sanalla kuvaten Kaaos. Onneksi huomenna tulee iso drumpalaalaa (veljeni kielellä auto) ja vie sohvan ja jotain muuta tilkettä ja sälää påis. Vähän helpottuu.

Olin tänään poikien kaa luikkaa. Fiasko. Koko kenttä oli täynnä jääkiekosta innostuneita 10-vuotiaita. Ei hyvältä kuulosta eikä siltä näyttänytkään. Luisteluaika oli huimat 15 min ja sitten paloi kiinni. Eikö sinne voitais järkkää jotain omaa kaukaloa kaikille holtittoman alaikäisille ja kilpailuhenkisille apinoille ettei rauhallisten sunnuntailuistelijoiden tarvitsisi kokoajan pelätä niitä hiton kiekkoja? Kaiken kukkuraksi jääkonemies päätti jäädyttää kentän juuri kun me asteltiin sinne. Arvatkaa kuinka hyvin noin vuonna -78 terotetut luistimet pelasi. Oikein.

Käytiin tänään myös kattomassa Lupaus. Se oli kamala. Järkyttävä. Ahdistava. Pelottava. Surullinen. Saletisti näen painajaisia.

Käytiin myös Merkun knassa Terhillä. Oli kiva nähdä sitä pitkästä aikaa<3 Onpa mulla ollut tänään toiminnantäyteinen päivä.

Merccu toi tänään ekat muuttolaatikot, millonkohan Aiggu ja Jonzki alkavat linnottautumaan tänne? Huomenna vähän IKEAan ostelee, ihan vähän sitäkin vain.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.