IRC-Galleria

Mad_Cobbler

Mad_Cobbler

But what are your thoughts on yaoi?

Desuconiin kimppakyytejä?Keskiviikko 13.08.2008 16:51

En ole vielä lyönyt asiaa varmasti lukkoon, mutta Desucon kiinnostaisi. Persaukisena-kädestäsuuhun-kelapummi-eläjänä matkustaminen on toisinaan asia, joka pistää kylmät vireet kulkemaan selkäpiitä pitkin, joten läksin tiedustelemaan, onko Desuconiin mahdollisesti menossa/tulossa ketään yksityisellä autolla, jonka takapenkillä olisi tilaa yhdelle loiselle + loisen pelkistettyä valikoimaa oleville matkatavaroille (vakavissani; uskaltaisin arvella että matkatavaroiden summaksi tulisi yhsi reppu, olkalaukku ja makuupussi maksimissaan). Laki estää vielä toistaiseksi oman ajokortin hankkimisen minulta, joten väliaikaiseksi vaihtokuskiksi minusta ei ole, mutta bensakustannuksiin voin osallistua, omalta osaltani.

Kuten profiilistä näkyy, asun tällä hetkellä Torniossa (opiskelupaikka), mutta olen kirjoilla Pellossa. Ja tottahan se on, että näin pohjoisesta jumalan selän takaa ei lähde conittamaan todennäköisesti hirveän montaa, joten joten rohkenen arvella, että paremmin kimppakyytejä, jos niitä yleensäkin siunaantuu, lähtee Kemistä, Oulusta tai Rovaniemeltä. Bussillä matkustaminen lähtöpaikkakunnalle lähelle ei minulta taloutta horjuta, joten jos täältä löytyy kivoja oululaisia/kemiläisiä/rovaniemeläisiä kimppakyydittäjiä, auton penkin tyhjällä paikalla varustettuna, ottakaa toki yhteyttä.

Majapaikka ei minulla ole ongelmana, jos kerkiän varata paikan lattiamajoitukseen tai johonkin matkustajakotiin/hostelliin. Ainoastaan kyyti, mieluummin molemmat meno JA paluu kyyti puuttuvat. Alkuperäinen suunnitelmani olisi viettää conissa koko viikonloppu, mutta kyydin takia olen ehdottomasti valmis joustamaan omista suunnitelmistani. Yhdenkin päivän vierailu olisi erittäin jees.

Jos joku nyt ihmeen kaupalla ottaa yhteyttä, niin ottakaa tässä galleriassa tai vaikka mesessä ennemmin kuin sähköpostissa, koska luen sähköpostia aika harvoin, ja haluaisin ilouutisen tietää mahdollisimman nopeasti^^'

EDITO Näköjään harppasi koko helahoito hieman kaemmaksi tulevaisuuteen. No, aina ei voi onnistua. Toisaalta siistiä että sijoittuu kesälle. Voi olla parempia saumoja lähteä todistamaan tätä hupia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.