IRC-Galleria

Maigosh

Maigosh

aikoo myöla lamppu ja uoda selvänä.
"Hei tee se musiikin esitelmäs Bonosta. Se oli erittäin merkittävä musiikin henkilö, se valittiin vuoden mieheksi. Ja sillä oli se JEEEJEEEJEEEGH. Tai... Voiko Obamaa laskea muusikoksi? Hei JEESUS! Jeesus oli kova jätkä, se sai paljon aikaa kolmenkymmenen vuoden aikana ja paljon faneja. Ja se kai oli muusikkoki? Kai säki kunnioitat Jeesuksen ruumista?"

Siinä ovat Supun idolit: Bono, Jeesus ja Obama. Bono on ilmeisesti voitolla koska se on niin kova jätkä että käyttää antimateriatodellisuusmuunninta selänraaputtimena ja aurinkovoimalla toimivaa alfahäiritsinhuopaa päiväpeittona (voittekste uskoo tätä? ihan kamalaa) kun taas Jeesus ei edes tiedä mitä ne ovat. Sen lisäksi Bono pystyy lämmittämään hodarin niin kuumaksi ettei pysty enää syömään sitä, Jeesus ei pysty tähän koska on kaikkivoipa, eli pystyy syömään hodarin oli se miten kuuma tahansa. Toisaalta taas Jeesuksella on aseena sädekehä, se on aika tärkeä. Loppujen lopuksi Jeesus siis kuitenkin voittaisi. Toiselle sijalle sijoittuisi Obama jolla on ydinohjuksia, joilla hän voisi voittaa vähintään Bonon, Robert Smithin ja Barbara Streisandin.
Suppu myös nimesi kissan Bonoksi ja Olvin Obamaksi.

"Kuvittele ku sä vaihtaisit kännykän laturin tilalle tanssivan joulupukin, ja sit tänne hyökkäis jotain terroristi-itsemurhatappajapommittajia jotka haluaa jotain ja sit täällä on neljä ihmistä eli toi, toi, Mira ja mä ja sit siinä laturin tilalla on tanssiva joulupukki."
"No mitä ne rosvot siitä tanssivasta joulupukista haluaa?"
"No ei mitään ku ne haluu tästä talosta jotain."
"Miks siinä sitte on tanssiva joulupukki?"
"Noku sä oot laittanu sen siihen laturin tilalle ja sit sun kännykästä loppuu akku etkä sä voi soittaa hätänumeroon."
"Miksi sitte tanssiva joulupukki?"
"No ihan sama vaikka tanssiva beatleshyypiö."
"Hyvällä tuurilla sellasen saattais jopa löytää."
"Tanssiva Bono!"

Se mun tanssiva joulupukki jonka sain joululahjaksi saattaa todellisuudessa olla valeasuinen Bono. Tai Jeesus. Ei, jeesus ei pukeutuis joulupukiksi koska se pilaisi sen juhlan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.