IRC-Galleria

Maigosh

Maigosh

aikoo myöla lamppu ja uoda selvänä.

Uusi teoria.Sunnuntai 06.12.2009 23:53

Me kaikki olemme eläneet koko ikämme siinä uskossa, että Jumala on Raamatun "hyvis" siinä missä Paholainen tietenkin "pahis" (koska nimitys "Paholainen" ei tue teoriaamme ja muut henkilöstä käytettävät nimet ovat usein halventavia, käytämme tästä lähtien nimeä Lucifer).
Jo alakoulusta alkaen ihmisille kerrotaan tarinoita siitä, kuinka Lucifer taitavasti manipuloi ihmisiä ja saa heistä täten kannattajiaan. Tästä kuitenkin herää ajatus: mitä Lucifer on asian eteen tehnyt? Lähettikö hän kenties maan pinnalle poikansa todistelemaan omaa hyvyyttään ja kokoamaan kannattajajoukkoa? Onko hän kerännyt seuraajia aseenaan pelko jostain vielä kammottavammasta kohtalosta?
Ei Lucifer, ystävät hyvät, mutta eräs toinen henkilö on toiminut juuri näin. Tämä kääntää koko Raamatun perusolettamuksen päälaelleen. Tästä pääsemmekin varsinaiseen teoriaan tapahtumien kulusta.

Rahapulasta kärsivä Jumala sai ajatuksen järjestää BBQ-juhlat. Suunnitelmana oli käyttää valtavia määriä hyvin tulista tsiliä ja pyytää juomista korkeaa hintaa. Demoni Lucifer ei tällaista hyväksynyt, vaan asettui isäänsä vastaan. Jumala karkoitti enkelin taivaasta ja leimasi hänet langenneeksi. Lucifer rakensi itselleen oman valtakuntansa, jossa hän alkoi koota itselleen demoniarmeijaa taivaallisen isänsä suunnitelmien tuhoamiseksi. Tämän kuullessaan Jumala antoi muille demoneille välittömästi uuden nimen "arkkienkeli", jotta heitä ei yhdistettäisi Luciferiin. Lucifer ei saanut ainoatakaan arkkienkeliä puolelleen, koska he pelkäsivät isäänsä liiaksi. Siksipä hän julisti Helvetin avoimeksi kaikille, jotka olisivat halukkaita sinne tulemaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.