IRC-Galleria

Näinä päivinäSunnuntai 19.11.2006 15:27

Moi olen Heidi, olen 23-vuotias ja karkailen yhä kotoa. Ei silti, koti josta karkaan ei ole enää koti. Tahtoisin pois tästä asunnosta. Se tuntuu ahdistavan kaikkia jotka siinä asuvat. Ehkä se vaikuttaa myös karkailuuni. Tämä on julkinen anteeksipyyntö omalta osaltani niille ihmisille jotka tahallaan ja tahattomasti tähän sotkuun joutuivat. Samoin tahdon pyytää anteeksi aiheuttamaani huolta ja hämmennystä.

Kiitos mukavista viesteistä jotka oikeasti tuntuivat hyvältä lukea kaiken keskellä<3. Kiitos parista puhelusta jotka pitivät sisällään asioita joita tarvitsin kuulla<3. Kiitos ihanasta teestä joka pitää pääni ainakin jotenkin kasassa ja siitä tasoittavasta toimeettomuudesta jossa sai vain olla<3. Kiitos kun ei tarvinnut kertoa teille enempää kuin hyvältä tuntui eikä vastauksia tivattu<3. Kiitos kun muistutit lempeyden korvaavan kyvyttömyyteni siivota, sait hetkeksi unohtamaan tämän kurjan olon<3.

Olette jokainen korvaamattomia elämässäni jonka osaan aina solmia pahasti myttyyn, olenhan sentään vastuullinen aikuinen (so not).

Menen nyt tuonne ja yritän olla hieman vastuullisempi kuin viimepäivinä ja saada tähän jotain tolkkua.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.