IRC-Galleria

UusintaSunnuntai 30.07.2006 05:36

Nähtyäni naapurini kahdesti rappukäytävässä puolen tunnin sisällä jäin ihmettelmään. Jos olisin itse tyrinyt niin ok, se siitä ja anteeksi voi pyytää. Ihan oikeasti voi. Ei se ainakaan pahemmaksi tilannetta tee jos ei aina välittömästi parannakkaan. Mutta se että ollaan vain hiljaa ja niinku et ei ikinä oltais nähtykään. Se vain pahenta tilannetta. Ymmärrän että ylpeys on kovilla kun S on soittanut tulikiven katkuisen puhelun, mutta ihan oikeasti. Jos jo puhelimeen on sanottu et Heidi tuolla itkee pihaansa ni eikö tule mieleen että voisi sanoa anteeksi? Ei ilmeisesti.
Tällainen harmittaa.
Harmittaa todella kun ottaa huomioon että ihan oikeasti ollaan naapureita ja väkisinkin törmää vähän väliä.

KotiutuminenLauantai 29.07.2006 19:12

EI OLE NIIN YHTÄÄN VITUN KIVAA!

Saatan olla väärässä, mutta jos pyydetään ja luvataan kastella kukkasia ja pihaa, sekä viedä unohtuneet kirjat kirjastoon ja tämän lisäksi sanotaan että juo jääkaapista ne pari sinne jäänyttä olutta vaivanpalkaksi kun siellä teet niitä hommia ja ainiin voisitko tyhjennellä postilaatikkoa ja palauttaa kaksi kirjaston kirjaa kun kuitenkin melkein päivittäin siitä ohi kuljet niin se EI tarkoita:

- että kotiin palatessani takapihalta on kuollut kaikki. Siis aivan kaikki puista ja pensaista lähtien, nurmikkoa ja kukkasia ei tarvitse edes erikseen mainita jos kerta kaikki muutkin ovat kuolleet. Tämän iloisen yllätyksen takia olen käytännössä menettänyt useita satoja euroja mitä tuohon pihaan on sijoitettu. Lisäksi pihalla ei mitä ilmeisemmin ole käyty lähtömme jälkeen koska siinä oli keskellä kaksi jo hyvin maatunutta isohkoa linnunraatoa. (Kaikki nurmikothan näissä säissä on palanut oli vastaus. Mutta eikö helvetti ihmiset kastele pihanurmiaan ja kukkasiaan juuri sen estämiseksi? Ja eikö ihmisen joka on tehnyt kesätöikseen pihahommia luulisi tietävän tämän.)

- että jääkaapissa olleiden oluiden lisäksi myös lonkeroni ja viinavarastoni ovat huvenneet hämmästyttävästi. (Saatan erehtyä viinoista vaikka tapanamme ei ole ikinä ollut pienten lirujen/tyhjien pullojen jättämistä hyllyyn ja pullojen järjestys oli eri kuin omani. Lonkeroita sen sijaan oli enemmän. Siitä olemme varmoja.)

- että postilaatikko on aivan tukossa ja päiväysten mukaan sieltä ei ole tyhjennetty mitään viimeiseen puoleentoista viikkoon. (Kun S soitti "kotivahdillemme" hän sanoi tyhjentäneensä sen viimeksi tämän viikon alussa.)

- että kirjaston kirjat on nostettu sängylle mutta ei lähellekään kirjastoa. (Kirjaston kirjoihin varmaan löytyy joku järjellinen selitys oli vastaus kun näistä puhuttiin. En keksi mikä se voi olla kun ne oli nätisti nostettu sängylle hyvin näkyville tulleiden postien viereen.)

Tässä ihanassa valossa muistelen myös samaisen henkilön ehdotusta että olisimme jättäneet rotat kotiin hänen hoidettavakseen sen sijaan että veimme ne muualle hoitoon. Ne olisivat liene kuolleina myös.

Olenko vihainen? Ei, en niinkään. Olen surullinen koska piha oli minulle äärimmäisen tärkeä ja rakas harrastus ja olin tehnyt sen kanssa töitä sormet verillä. Soitin vartavasten kysyäkseni onko satanut jos pihaa tarvitsisi kastaa. Kuulema oli satanut eikä tarvetta ollut. Ei ilmeisesti ollut satanut sen jälkeen.. Olen pettynyt koska pidin tähän asti ihmistä sanojensa mittaisena. Olen järkyttynyt kun mietin rottien mahdollista nälkäkuolemaa, tai vähintäänkin yksinäisyydestä johtuvaa kuihtumista ja masennusta johon ne myös olisivat voinneet kuolla. Olen helpottunut siitä että veimme silti rotat muualle hoitoon.

Seuraavan kerran kun sinua rakas lukijani pyydetään hoitamaan kotia asukkien ollessa lomalla, kieltäydy reilusti jos hetkeäkään epäilet ettet selviä vastuusta. Kyllä talovahteja aina löytyy, mutta loman aikana hankittu lepo ja nollaus on pilalla kun kotiin palatessa löytää helvetin.

Neljäs päiväPerjantai 21.07.2006 01:00

Eihän tällainen väsymys voi mitenkään liittyä tupakoimattomuuteen, eihän? Pääsin töistä kahdekasan tunnin päivän jälkeen ja olin hereillä reilun tunnin. Lopulta nukahdin keittiön sohvalle kissan kanssa sen maatessa vatsani päällä. Jossain vaiheessa onnistuin säpsähtämään ja säikäyttämään kissan ja olen ryöminyt sänkyyn. Nyt kello on puoli yhdeksän. Voisin oikeastaan jatkaa uniani, mutta tuli nälkä...

Tänään oli se Popeda tuossa Salon torilla, mutta sattuneesta syystä en nähnyt sitä.

Eräästä syystä en ole tänään juurikaan syönyt purkkaa, joka jostain syystä harmittaa minua. Eikö sen pitäisi olla hienoa jos en tee kuolemaa ilman nikotiiniannoksiani? Sen sijaan kiukuttelen itselleni että taas menee kalliit purkat ihan hukkaan jos sä et edes tarvitse niitä...

Muistelin Sankun käyneen sanomassa et sen setä vaimoineen tuli ja jostain syystä minun piti olla täällä hiljaa (joka onnistui hienosti koska nukuin) mutta jos nyt menisin iltapalalle ja he eivät ole vielä lähteneet munaan koko jutun. Toisaalta olen ihan outo jos jään tänne hiippailemaan ja se on ollut kaikki unta. Piru.

Peeäs, älkää tehkö kuuden päivän työviikkoa.

SaloiluaTiistai 18.07.2006 19:37

Tämä on ensimmäinen savuton päiväni. Kävin eilen töiden jälkeen ostamassa nikotiinipurkkaa (87kpl * 4mg) ja klo 1500 17.7 vetäisin viimeisen savukkeeni. Pitäkää mulle peukkuja, tahdon oikeasti onnistua tässä.

Hyvästi lattioiden vahaus, pääsin viimein sinne hotellille johon alunperinkin piti mennä. Tekemistä löytyy jokaiselle hetkelle, mutta tykkään olla siellä. Varsinkin nyt kun ei tule tupakoitua on mukavaa kun on kokoajan jotain tekemistä ettei ehdi edes ajatella tupakkaa. Tappavan tasaista tahtia purkkaa suuhun ja sillä siisti.

Tahtoisin mennä Tuomaan mökille ja käydä Turussa. Siinä olisi ihan tarpeeksi reissaamista kesäksi. En vain tiedä miten saan toteutettua ne.

Sissa-kissa vuorostaan teloi itsensä (Pikkukissa ehti olla kunnossa noin kuukauden ennen tätä). Luultavasti oli tapellut rotan kanssa koska niitä on pari ollut kuolleena tuossa pihalla. Tuo kieltäytyi heiluttamasta häntäänsä vaikka yleensä vispaa sitä ihan hulluna. Sitä sitten tutkiessa löytyi peukalonpääni kokoinen avohaava joka oli mitä ilmeisemmin hyvin kipeä. Lääkärireissuksihan tämä taas meni, olkoonkin että Salossa selvisimme puolta halvemmalla kuin Helsingissä. Nyt sillä on kauluri ja antibiootit kolme viikkoa ja tungen jotain haavarasvaa sen takamukseen samalla kun syöttän antibiootteja kaksi kertaa päivässä. Kissa on ihan maassa, mutta kuka nyt ei olisi jos näyttäisi ihan suppilovahverolta.

Ei tässä kai taas mitään muuta ihmeellistä.

PS. Salmiakin makuinen nikotiinipurkka on outoa. Se maistuu hyvältä ja jalkarätiltä samaan aikaan. Ja salmiakin maku pysyy tunnin ajan, toisin kuin nikotiinittömissä versioissa. Tosin jalkarättikin maistuu saman ajan.

TyönarkomaniaTorstai 13.07.2006 14:37

Erinäisistä syistä johtuen tänään ei ollut töitä. Siispä siivosin täällä. Kun olin imuroinut ja pessyt lattiat heivasin keittiöstä tavarat pihalle ja vahasin lattian. Sitä ei olekaan tehty tässä kuin vasta kaksi viikkoa töissä, miksei siis vapaa-aikanakin.. Kotiin tekisi mieli päästä, vaan eipä tule kesää. Harmittaa kun ei pääse katsomaan Karibian merirosvoja. Liput olisi ollut valmiina, mutta katsojat jumissa Salossa.

PridetPerjantai 30.06.2006 16:29

-.-


ällöö

Pahanhajuinen torstai-aamuTorstai 08.06.2006 10:04

Olen herännyt viideltä keittääkseni aamupuuron Sankulle ja lähettääkseni hänet kohti Tallinnan avaria lakeuksia valloittamaan halvat viinarallit siellä. Varmistettuani aseistuksen (passi ja lompakko) olevan kunnossa ja mukana saattelin hänet vielä ensimmäiseen etappiinsa juna-asemalle josta hänen koettelemuksensa alkavat. Tästä eteenpäin hän on vain oman onnensa nojassa ja me täällä kotona vain ---kuljemme polvillame alati Jumalaa ruk--- kröhöm. Uudestaan.
Tästä eteenpäin hän on vain oman onnensa nojassa ja me täällä kotona vain toivomme kaiken menevän mukavasti ja hyvin.
Koska eiliset matkaansaatajaisjuhlat olivat mukavat, varsinkin kun samalla juhlistettiin Sankun kouluunpääsyä, tänään vaatteet haisevat _erittäin_ pahoilta. Siispä survaisen entteriä painettuani kuteet pyykkäriin ja suuntaan jatkamaan uniani.

nöröttämistäTiistai 06.06.2006 01:04

Viime yönä (vai oliko se jo toissa yö..) onnistuin tuhoamaan windowsin (erisnimet kirjoitetaan isolla, paskat käyttikset pienellä) ja sitä on pusattu takaisin käyttöön siitä lähtien. Kiitos oman typeryyteni, menetin myös kaikki valokuvani koneelta, se hieman surettaa. Mutta nyt toimii ja tällä kertaa winkassani on jo pasianssikin! Olkoonkin et tuo linukan asennuslevy on yhä tuossa pöydällä valmiina hyppäämään kelkkaan, mutta ehkä vielä pinnistelen.

Kyllä tämä tästä, ihan varmasti..

<((((-<Keskiviikko 31.05.2006 18:27

Tänään mennään onkimaan, fisut, olkaa varoillanne!