IRC-Galleria

stressaaaaaKeskiviikko 02.05.2007 18:04

Määin nyt hetken näin julkisesti kun s t r e s s a a.


No niin, kai se on se, että on puoli vuotta möllinyt onnellisena ja tehnyt koulujuttuja enemmän tai vähemmän intensiivisesti ja sitten PUM:
jostain tajunnasta räjähtää, että on kuukausi aikaa tehdä kaiken maailman esseet ja raportit valmiiksi. Jotta sitten voi lähteä kesäksi duuniin, eikä tarvisi kaikkina niinä kolmena vapaapäivänä kesälllä kirjoittaa esseitä terveydestä ja turvallisuudesta ja kulttuurialan tutkimusmenetelmistä ja kaikesta yhtä hyödyllisestä.

Ja sitten pitäisi pakata kaikki tavaransa pahvilaatikoihin ja miettiä, mitä tarvitsee kesällä ja mitä ei. Ja päätä särkee kolmatta päivää, eikä se johdu vapusta. Ei ainakaan kuohuviinistä, ehkä liiasta nakin syömisestä.

Eikä sitä, olen innoissani, haluaisin mielelläni laittaa tavaroita pusseihin ja kirjoittaa niihin: KIRPPUTORILLE KIITOS, mutta kun pitää istua koneella ja kirjoittaa. Ja vihaan sitä, istumista koneella ja kirjoittamista. Ainakin nyt, kun sitä pitää tehdä koko ajan. Ja silloin kuin ei tee, huutaa pieni ääni päässä: "naineeen, mikset ole koneella kirjoittamassa...".

Ja sitten luin psykiatrian kirjaa tenttiin ja siinä oli kerrottu kaikista mielenterveysongelmista.
Minulla on ainakin karvojen nyppimis-ongelma ja no, niitä oli aika monta.

Älkää hyvät ihmiset lukeko kirjaa mielenteveydestä, se ei ole terveellistä!

Ja nyt menen takaisin stressaamaan.

Muuh.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.