IRC-Galleria

Marfa

Marfa

sekoaa pääästään ;)

Paluu arkeenMaanantai 16.07.2007 23:34

Aamulla minulle tarjottiin vapaapäivää. En vastustellut yhtään. Kävin tuossa kylällä hoitamassa asioita. Ostin mm. mp3soitinmuititikkuhäsmäkän. Mie niistä mitään ymmärrä, muuta kun että sellaisen tarvitsen. Piti vielä pikkuveljelle soittaa ja varmistaa että en ihan tullut huijatuksi... Nyt vaan pitää sen käyttö opetella. Onneksi meidän atk- tuki tulee ensi viikolla tänne ;) Ratkaisu kaikkiin ongelmiin! Hänhän tuon ihkuboxinkin osasi minulle asentaa, kun en itse ymmärtänyt. ;)

Niin ja lainasin mie koko Täällä Pohjantähden Alla- trlogian. Nyt se pitäisi vielä lukea. Ja sitten varasin sen sosiaalipolitiikan kirjan, joka myös pitää lukea. Siinähän sitä loppu kesä menee! Onneksi lukion uskonnon ja filosofian kirjat on Hirtsussa. Muuten varmaan lukisin nekin, kun kerran kehoitettiin. Siitähän on jo lähes sata vuotta, kun viimeksi niitä olen aukonut.

Niin, päluu arkeen oli aamulla edessä. Viime viikolla asuin luksushuoneessa, jossa oli vessa ja suihku. Ei tarvinnut aamulla sateessa kipittää toiselle puolelle pihaa. Pienistä asioista osaa nauttia vasta sitten, kun niitä ilman joutuu elämään.

Mie tahon Mongoliaan. Oikeesti. Eräs lähetyssihteeri kysyi, puoliksi leikillään, että milloin olen valmis lähtemään kentälle. En ainakaan kuuteen vuoteen. Pitäisi vissiin ensin valmistua, hankkia vaadittava työkokemus ja käydä kurssi. Mutta siiten kyllä, jos Luoja suo! Mongolia on alkanut kiehtomaan yhä enemmän ja enemmän. Se tuntuu unelmieni maalta. Ja siellä olisi ilmeisesti minulle käyttöä. Suomessa minulla ei ole varmaan ikinä varaa pitää hevosta, mutta siellä se ei olisi mahdotonta. Ihqa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.