IRC-Galleria

Marfa

Marfa

sekoaa pääästään ;)

Opiskelun iloaPerjantai 31.08.2007 18:52

Olen oikeastaan yllättynyt siitä, kuinka hyvin koulu on alkannut. Siis kuinka kivuttomasti. Tietenkään hiljaa paikallaan istuminen ei minun luonteenlaadulle sovi, mutta ihmeen hyvin olen selvinnyt tähän asti. Mikään asia ei vielä ole tuntunut vaikealta, vaan kaikki menee hyvin. Tietekin oma asenne ja motivaatio vaikuttavat paljon. Mie olen tästä niiiiin kauan haaveillut, että nyt täytyy repiä kaikki ilo irti!

Olen tutustunut kohtuu hyvin myös meidän luokkaan. Meitä on 43 ja pystyn yhdistämään mielessäni 38 nimeä oikeisiin kasvoihin. Ei lainkaan hullumpi tulos kahden ensimmäisen viikon aikana! Aika paljon olen hengaillut entisten tuttujen kanssa, mutta siihen tulee nyt muutos, sillä he lähtevät ensi viikolla kv-harjoitteluun maailmalle. Sniif! Eilen henghailimme Hesassa ja sain koota itseni, että en ala kiukuttelemaan heille vaan sen takia, että he hylkäävät minut. :( Eilen illalla sitten vietimme yhdessä iltaa Tyttökultia katsellen.

Yritän opetella taas, yhä ja aina soittamaan pianoa. Nyt on projektina ymmärtää jotain sävellajeista, intervalleista ja soinnutuksesta. Ehkä jotain olen oivaltanut, mutta en paljoa. Soittaminen on ihanaa ja nyt olen rohkaissut mieleni ja ruvennut myös laulamaan. Se ei ole nättiä kuultavaa, mutta ei tartte kenenkään kuunnella jos se ahdistaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.