IRC-Galleria

Marfa

Marfa

sekoaa pääästään ;)

Éhkä olen oppinut jotakinKeskiviikko 31.10.2007 22:54

Meillä oli tänään ammattianalyysin tiimityön purku. Koko tuo työ on ollut kuin tervan juontia ja motivaatio on ollut todella vähäinen. Paremminkin voisi kysyä, että mikä motivaatio. Eikä sitä oikein voi tiimityöksi nimittää, sillä ei me sitä yhdessä tehty. Tänään sitten meillä oli aikaa 1½h opettaa aiheesta muulle luokalle. Meidän aihe oli sosiaalityö, jota on jauhettu koko syksy. Tyydyinkin vain toteamaan pari kertaa, että "tämänhän te jo tiedätte" ja menin eteenpäin. Miulla oli ennen esitystä todella tyhjä olo ja olisin vaan halunnut mennä omaan sänkyyn itkemään, sillä tiesin että meijän työ ei ole hyvä. Mutta tiimin takia sain itseni tsempattua ja hoidin osuuteni suhteellisen hyvin.

Kaiken kaikkiaan koko työ oli minun osaltani floppi. En noudattanut sovittua aikataulua, en tehnyt yhteistyötä enkä saanut oikein mitään aikaiseksi. Olin todella pettynyt itseeni. Koulun jälkeen kävin lenkillä ja sitten kaupassa. Sieltä palattuani ja suklaata syödessäni alkoi maailma vähitellen kirkastumaan. Jos jotain opin tästä työstä, niin sen että epäonnistuminen ei ole maailman loppu ja itsellekin voi antaa anteeksi. Tämä oli tässä eikä sille enää mitään voi, mutta seuraavaan työhön voin panostaa enemmän. Oikeastaan tuntuu hyvältä. Juuri tämmöisen oppimiskokemuksen tarvitsin.

Mie olen tehnyt laulua. Sanat ja osa sävelestäkin putkahtivat jo yli vuosi sitten päästäni. Viime keväänä koitin saada sitä kehitettyä, mutta kyllästyin ja hylkäsin koko jutun. Mutta nyt kaivoin projektin taas esille ja tällä hetkellä näyttää hyvältä. Toinen säkeistö vaan pitää vielä muokata kuntoon, mutta muuten minulla olisi kohta valmiina laulu. Ei se mikään kovin erinomainen ole, mutta minulle se on tärkeä. Se todistaa, että minä osaan jotain. Minulla on pakkko olla sävelkorvaa ja jonkin asteista musikaalisuutta, jos pystyn saamaan jotain tuollaista aikaan.

Mutta nyt on siirryttävä verkkokurssin pariin... Tämän työn voin vielä tehdä hyvin, mitään ei ole menetetty ja aikaakin siihen vielä on. Joten nyt vaan sen kimppuun, että voi todistaa itselleni sekä tiimille että minustakin on johonkin!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.