IRC-Galleria

MariPilvi

MariPilvi

on nyt viiden äiti

Voi ihminen olla epäonnistuja..Maanantai 10.12.2007 00:10

Tänään taas kyllä loistin ku oon vaan niin älykäs yksilö että. Tosi epäonnistuja-päivä.
Kaikkihan alkoi eilen illalla kun Juuso kalautti tosta ikkunalta alas sen mainostamani kivan halpiskynttelikön, no sehän meni sitte sönder. Toinen oli ihan surkeen näkönen ku tultiin ulkoa (pimeetä, vettä satoi, mulla rikkinäiset kumpparit jalassa, molemmilla räkä valui) ja se iloisesti vaippatakapuoli heiluen viipotti naksauttamaan kynttelikköä päälle eikä mitään tapahtunu vaikka kuinka naksutti. Voi pettymys. Itelle hirveä olo ku toinen oli niin huijatun näkönen. Lupasin että isi korjaa tai sitten ostetaan uusi.

Noh, tänään sitten reippaana päätin lähteä ostamaan varalamput kun kynttelikkö muuten saatiin toimimaan. Päätin myös ostaa ulkovalosarjaan varapolttimoita kun jokunen on pimeenä. Mielessäni aattelin että ehkäpä löydän jotain muutaki kivaa jouluhärpäkettä ja Juusolle muskarin pikkujouluihin perjantaiks jotku reippaat juhlavaatteet. Mahdollisimman edullisesti-kuinkas muuten..
No paidan löysinki (kotona mittasin että on vähän iso) ja housut sekä liivin myös (kotona mittasin että on vähän napakka fit, kuitenki siis ihan päälle mahtuu että en viiti enää mennä palauttaanka, menee päälle just tän joulun ajan..) No, onneks sentään löysin heti ekasta kaupasta ne kynttelikön polttimot eikä tarvinnu edes etsiä, otin oitis kaks pakettia (meneehän niitä vuosien mittaan, ostinhan kynttelikön "for a lifetime..") ja sitte ihan kaupan päälle huomasin siihen ulkovalosarjaankin varapolttimoita (en muistanu kotona kattoa millaset ne on mutta kun nää on kerran samanmerkkiset ja ainoat sellaset ni pakkohan ne on oikeat olla) joten otanpa neuvokkaana tyttönä niitäki pari pakettia. Ostetaan sitte lisää jos tarvii. Kaupan päälle bongasin aika sievät sisä-ja ulkokäyttöön tarkoitetut "jääkukat". Ne on sitte kiva laittaa tunnelmaa luomaan vaikka makkarin verhoihin. :)

Ruokakaupassa mietin pääni puhki että mitä helppoa nopeeta ja ravitsevaa vaihtelua pakerran perheelle jauhelihasta, bataatista ja koskenlaskijasta. Ostin myös Schollin lelupandan ja sain ruokakauppaan uppoomaan 30 euroa. Tai 55 senttiä vajaa.

Tulin kotiin ja laitoin heti ensimmäisenä kynttelikköön uudet lamput. Ei mitään. Itkin. Antero otti kynttelikön ja rassas sitä hetken. Toimi. Kattoin kyllä että aika kirkkaasti palaa ne pari mitkä vaihdoin mutta ei passaa suoraan kattoo ni ei sokeudu. Aloin tekee pikaisesti kermaperunoita ja jauheliha-bataatti-herkkusieni-koskis-kastiketta.
Kastikkeesta tuli lirua (unohdin suurustaa) ja perunat jäi vähän raa'aksi (sekä myöskin kerman suuruste unohtui kiireessä..) joten laitoin hetkeks vielä uuniin kypsymään.
Sain Juuson nenän eteen kuitenki annoksen pitkän tohinan jälkeen johon se yks oikoon totes vaan että "kakka", pudisti päätään ja kieltäytyi syömästä. Itkin melkeen.

Samalla sitte huomasin että kynttelikkö on pimeenä. Polttimot palanu. Ne uudet. Paloivat kyllä tosi kirkkaasti melkeen tunnin. Onneks ostin kaksi pakettia..
No mutta, hiphuraa, entäs ne jääkukat.. Nehän oliki järkevä ostos. Kyljessä lukee että "lamput ei vaihdettavia" Fiksua. Ripustin ne makuuhuoneen verhopalkkiin kakspuoleisella teipillä kun ei muutakaan ollut, näkeepähän joulun jälkeen paremmin ottaa irti kun pöly tarttuu hyvin (saan ne ihan hyvin itse kiitos, en tarvitse apua, kiitos. Ja kuka vittusaatana on keksiny pujottaa tän johdon näin vitunhirveään solmuun, vittuperkele..)
Ne on kyllä ihan nätit. Noin kertakäyttövaloiksi..

Ja sitten vielä ne ulkovalot. Puin itseni ja puin Juuson ja sukellettiin parvekkeelle tuuleen ja tihkuun. Katsoin että väärät polttimot ostin. Laskin samalla että pimeenä on noin kolmisenkymmentä lamppua. Onneks ostin kaks pakettia..
Juuso kasteli itsensä siinä välissä.
Löysin jouluroinista kuitenki alkuperäisvalopakkauksen ja varalamput. Neljä kappaletta. Eivätkä nekään palaneet.


Sain yhdeksän jälkeen Juuson nukkumaan. Huomenna on varmasti parempi päivä..... Ja ostan uuden kynttelikön.

BB-Riittaa siteeraten: Voi vittsi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.