IRC-Galleria

MarjutMoi

MarjutMoi

sellasta vaan että :D

TUPARIT!!!Lauantai 13.12.2008 16:27

Uskomaton ilta! Oli sitten pienimuotoset illan istujaiset eilen meidän uudella kämpällä. Kämppä on ku kaatopaikka, keittiö pursuaa tölkeistä ja pulloista, joku oksentanu parvekkeelta, popcornit pitkin lattioita ja sellasta. Oli kyllä sellanen poppoo kasassa että jeesus. Kaikki parhaat tyypit löyty<3

Porukkaa kyl meni ja tuli. Samoin ku alkoholiaki. Mut onneks saatii pelkkää positiivistä palautetta illasta. Niin läppä. Jätkä rikko parvekkeen ovenki. Haha. Musa soi, singstariaki laulettii ja puhuttii paskaa. Tuli painittua Tompan kaa oikein kunnolla, mustelmia o. :D En kyllä muista miks ollaa, mut kai mä vaan halusin näyttää et osaan mäki :D Ei perkele.

Kivoja lahjoja saatii, kiitos. Illan emännät tais olla porukan sekavimmat ihmiset. Puolet porukasta ei loppu pelis edes päässy baariin asti. Timppa ja Tommi unohtu meille siit viimisestä taksista. Se oli niin tylsä juttu ja viel mun moka :D

Mistelin oksa oli hitti. Sain mä muutaman pusun. Ja känniviestit taas kunniaan. Onneks en omista yhen ihmisen puhelinnumeroo olleskaa ni ei tarvii siin mieles hävetä. Vitun ristiriitasii tunteita taas. En halua. Ei saa olla. En tiedä oliks se sittenkää hyvä juttu, just se. No olkoo. Hyvin menee mutta menköö. Johan on muuten puhelin soinu tänä aamuna, porukka sekoillu urakalla. Puhelimet rikki ja tavarat hävinny :D

On tää mein kaveripiiri vaa sellanen. :D Matiaski oli vahingos ottanu Villen toisen maiharin. Eli Villellä on mun oikeen jalan maihari. Matiaksen piti kyl jättää mun maiharit mulle ja ottaa sen omat kengät mut näköjää sit tykkäski enemmän Villen toisesta kengästä. :D Ei saatana, oikeesti.

Tequila oli taas virhe. Suuri virhe.

Onnelassa tuli oltua ehkä 10minuuttia eilen ja sit kävelin kotiin. Ei mitään järkeä. Pakko oli lähteä ku Timpalta tuli viesti; "Kelaa ensin sanoit mua kiertopalkinnoks, sit jätit meidät teille ja niin edellee silti oon niin ihana et siivosin jne mut soita mulle mulla ei oo saldoa" Mulle tuli niin paha mieli et oli pakko lähtee kotiin. Sit tulin ni jätkät katteli vaa Ramboja tääl. Sinne menin Timpan kainaloo sit kattoo telkkaa. Oltii puheltu vissii henkeviäki.

Sit saatii Timpalta tuparilahja. Lahjakortti, Timppa yhdeksi illaksi vapaaseen käyttöön. Voimassa vuoden loppuun asti :D Se täytyy kyl käyttää ens tupareissa sitte ;)

Oli kyllä järkyttävin krapula pitkiin aikoihin. Voi sen määrää. Koht pitäs siivoo ja hakee sapuskaa. :P

Olikohan täs nyt kaikki tärkein? :D Ehkä joo. Mut joo ens viikonloppuna uusiks. Muistakaa ottaa lepii et jaksatte. Nää oli vast harkat ;)

Ootte ihanii kaikki, etenki Timppa<3 :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.