IRC-Galleria

MarjutMoi

MarjutMoi

sellasta vaan että :D

[Ei aihetta]Torstai 12.03.2009 01:59

Oli ehkä äsken elämäni hysteerisemmät pari tuntia. Tässä sen taas näkee mitä kuningas alkoholi saa aikaan. Miks vitussa tässä maailmassa pitää edes sellasta myrkkyä olla. Mulle sopis hyvin jos se kaadettais kaikki viemäriin ja kadotettais. Säästyis monelta itkulta, häpeältä, murheelta yms..

Joskus vaan tunnen suurta vihaa sitä kohtaan. Itsekkin käytän, tiedä sitten miksi. Esimerkiks ilman alkoholia mulla olis elämässä vielä monta ihanaa ihmistä, paljon rahaa, en olis äsken itkenyt silmiä päästäni yhden ihmisen takia, olisin säästynyt monelta nololta asialta, sanonut joitain asioita ehkä toisin, tehnyt joitain asioita toisin ja jättänyt joitain tekemättä. Olisin ehkä nyt onnellinen jossain jonkun ihmisen kanssa mitä en voinut alkoholin takia olla. Siksi kysyn että miksi?

En halua enää ikinä sellasta puhelua kun äskettäin. Ja kaikki kuningas alkoholin syytä. Ihmiset masentuu, ihmiset tappaa ja tekee muutakin humalassa. Ei voi ymmärtää.

Alkoholi on aika moneen asiaan syypää. Mut ei voi alkoholia syyttää kaikesta, ihmiset vaan on heikkoja. Jotkut piiloutuu alkoholin taa, esittävät jotain mitä eivät ole mutta ehkä haluaisivat olla. Jotkut käyttävät sitä rohkaisuna, mikä ehkä toimii hetkellisesti, mutta mitäs sitten kun iskee todellisuus? Jotkut yrittää hukuttaa murheensa siihen, mutta todellisuudessa siirtää ne vaan seuraavaan päivään. Ei ne sieltä mihinkään katoa?

Jokainen ihminen kuitenki loppupelissä itse päättää miten elämänsä elää. Sen oon huomannu että sanoit ja teit mitä vaan niin ei se vaikuta mitenkää. Ei sua kuunnella, ei ymmärretä. Toisen täytyy ite tajuta se mikä on sille parasta. Se vaan on että joskus se tapahtuu liian myöhään. Niinkun mua pelottaa että tässä käy. Jokainen ihminen itse päättää koska pulloon tarttuu ja koska ei.

Anteeksi avautuminen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.