IRC-Galleria

Martins

Martins

Ihastui tänään

Laiva Reissu Lps:n kanssa!Lauantai 05.11.2005 18:00

To.
Oli ihanaa mennä laivalle pitkästä aikaa, lähettii to. sit mentii laivalle kokoonnuttiin siel aulas!
Laivassa olin parin jengiläisen hytissä, mutta järjestykset eivät tietenkään pysyisi samana! Heti oli palaveri klo 18.00(Sellanen pieni jossa kerrottiin lyhyesti viime kaudesta)!
Joskus kello 20.00 mentii jengilläisen hyttii kuuntelee ku yks soitti sähkö kitaraa, sinne tuli heti joku 2 muijaa ;D "soittamalla saa naisia"
Myöhemmin 22.00 monet oli jo aika jurrissa ja ihan fiilareissa yö-elämästä laivalla, oli suurii odotuksii!
Seikkailtiin siel jossain... 24.00 aikoihi mentii Discoon ja oltii siel aika myöhää ja ku se loppu mentii riehuu jonnekin sinne laivalle, aikainen herätys klo 9.45, ja maihin!
Pe.
9.45 Herättiin ja mentii vähitellen pukemaan ja valmistumaan kauan odotettuun maihinnousuun, monet oli aika pahassa krapulassa ja vaik mitä!
Käveltii Oden&Teemun kans satamasta kaupunkiin ja mentii mäkkii vetää aamu palaa! Sen jälkee Käytii burger kingssä näkee muita, ja tiet eros ku jotkut meni(kikkis baariin) ja minä&Ubaldinho mentiin shoppailee MuotiKaupunkiin!
Ostettii sitä mistä tykättiin... ja kierrettiinihan koko City ja siin tuli aika lailla kilometrejä!
15.50 lähettii kävelemään laivaan päin!
Ilta.
Oltii laivas meiän hytis jotkut pelas korttii menin nukkuu pariks tunniks ku ei jaksanu ei tullu nukuttuu viime yö. Joskus 19.30 mentii jonnekin kattoo minkalainen meininki mut ihmiset vasta tuli ulos myöhemmin.
Mentiin kattoo yhtä esiintyjää joka lauleli, Laivalle oli muuten myös pk-35 1.divari ja petteri kaijasilta oli mukana, molemmat jengit huuteli toisen jengin nimeä ja ylistä toista! Lopussa jopa ryysittiin kaikki yhteen isoon joukoon ja aletti nlaulaa jotai ihme biisii ;D
Loppu ilta meni hyvin, muut ryyppäs koko 2 päivää ja oli aika huonos kunnos mut elämä on!
Nyt ei jaksa enää kirjottaa...mut oli hieno reissu ja kiitos Lps<3

;D<8

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.