IRC-Galleria

<3Keskiviikko 12.09.2007 21:15

Valosalta näyttää! Pittunen syö itte :) Herätti mut viime yönä hitonmoisella kehräyksellä kun oli syönyt raksuja :) khih.

Ostin kisuille tänää kiipeilypuun.. hitto mikä show piti ensin käydä läpi.. :D

Menin eka ostamaan sellasen tosi korkeen puun (se oli tosi magee) mut sitte ku olin saannu sen kovalla vaivalla asennetuks kattoon kiinni ja menin omaan huoneeseen ni prkl siitä hajos alin taso...

Kävelin sit takas lemmikkikauppaan kysymään miten ne vaihtais sen jne. Ne sano et tuo se tänne ni saat hyvityksen. Noh, hain sen himasta (ja se oli siis toooooosi iso ja suht painava).

Ostin (tai sain hyvityksellä) sellasen toisen, vähän matalamman mut ehkä makeemman. Raahasin sen sit himaan. Rupesin kokoomaan sitä. Siitä puuttu yksi osa. Menin takas eläinkauppaan pyytämään lisä-jalkaa. Sain sellasen. Menin takas himaan. Jalka ei sovikkaan siihen puuhun mikä mulla oli himassa. GREAT!

Noooh, ei siinä sit muu auttanu ku eka soittaa eläinkauppaan ja kertoo tästä. Se oli luonnollisesti todella pahoillaan. Mä sit raahasin tänkin puun takasin eläinkauppaan. Sain samanlaisen mut erivärisen. Siinä oli onneks kaikki osat mukana.

Kaiken huipuks kissat tykkäs enemmän peukalon kokosesta leluhiirestä minkä sain hyvityspaketissa........... :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.