IRC-Galleria

Sattumia päivän varrelleKeskiviikko 24.02.2010 02:17

Aamu alko juhlavasti, tuli postissa ilmoitus että pitää noutaa paketti postikonttorista. Kävin sitten noutamassa kyseisen kirotun paketin, jossa sitten oli uusi liittymäpaketti DNA:lta.

Tutkin pakettia hetken ja kas kas... DNA:n epätoivo asiakkaiden suhteen loistaa! Yrittävät tehdä vakio asiakkaan väkisin, irtisanomalla vanhan ilman lupia. Nimenomaan oli aiemmin kielletty, koska en ollut viime viikollakaan halukas vaihtamaan liittymää. Kävin nostamassa metelin, perkeleet!

Illemmalla pääsin kotiin asti ja aloin siivoamaan lasten häkkejä. Pesin ja harjasin juuriharjalla, myrkytinkin oikein kunnolla. Yks kaks alko kylppärin seinä sylkeä jäätävän kylmää (+6 asteista) vettä suoraan niskaan. Tästä piti soitella vuokraisännälle, joka oli ihan hölmönä, ihmetteli että kukahan mahtaa olla taloyhtiön huoltotoimista vastaava.
Kimpaannuin ja kaivelin jälleen itse tiedot... Huomattavaa, en ole saanut vuokraisännältä tiedoksi edes vuokran yhteydessä maksettavan vesimaksun suuruutta, puhumattakaan isännöitsijästä, autopaikkojen tai saunavuoron hinnoista jne. Mistäänhän hän ei siis mitään tiedä.

Illan mittaan alkoi selvitä kiinteistön huoltoyhtiökin, josta saatiin yksi mies paikalle. Meni aikaa löytää oikea putkimies ja hissin hajottua oli löydettävä hissin korjaajakin, jota ei illaksi/yöksi saatu, vasta aamulla.

Lopputulos: nyt menee kylppärin seinä ja katto purkuun! Pitänee katsella muutamia päiviä ainakin, kuinka remonttimiehet huseeraavat asunnossa. Aamulla alkaa remontti...

MAHTAVAA!!!!!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.