IRC-Galleria

Melodika

Melodika

tykkää sonjasta
Kirjotin vaik kuin pitkän tekstin ja painoin jotain itsetuhonappia ja koko paska hävisi. Todella hienoa.

No koitan lyhennettynä pistää tähän jotain. On niin perhanan tylsää ettei oikeen jaksas enää. Näin tänään tanjaa ja oltiin totuttuun tapaan rytmis. Join kaffee. Se on hauska paikka, yleensä täynnä jotain boheemeja nuoria jotka on jotenkin niin plää. Oli siel kyl aika nättei tyttöi. Mut niinhän aina. Kaikki tytöt on oikees elämäs aika nättei. Gallerias sitä ei niin huomaa, se kun on nykysin se paikka missä eniten nään tyttöi. Puhuttiin aika paljon huumeista, ja tuli vähän hölmö olo siitä. Että eikö sitä muuta puhumista nyt keksi. Mutta kai se on ihan jees sitten.

Mate-hauduke on muuten saatanan hyvää. Paljo parempaa kun kahvi tai tee. Ja sisältää paljon kofeiinia ja jotain muuta terveellistä(?). Suosittelen. Siis semmonen vihree teen taval valmistettava puunlehtihärpäke. Mmmm.

Mitähän viel piti tähän pistää. Niin, öö. Täytyy lähettää alankomaihin rahaa kirjees et saisin ostettuu nazis from mars -rintanapin. Niin hieno bändi.

Tosin, nyt ei kyllä jaksa kuulla yhtään mitään. Tupakalla jaksaa käydä ja syödä, muuta ei oikeen. Tähän elämään olisi saatava muutos.

Fredi puhu eilen telkkaris jotain miten kahden ihmisen välinen dialogi on tosi tärkeetä. En tiiä, mut must tuntu että se sano fiksuja asioita. En kauheesti muista mut kuitenki. Että ihminen oppii tajuamaan itsestään asioita samalla kun puhuu toisten kanssa.

Jotenkin ärsyttää, kun lukee tota päiväkirjat-sivua. "Öhöhö omg lolz mikä vittu tää on xDD vähä noloo päiväkirja öö angst viil viil kaikki teinit nyt kirjottaa tämmöst ja angstaa öö xDD viil viil"

Eikö ihmiset osaa enää nykyään edes lukea? Saati sitten ymmärtää sen verran että parempi se paha olo on johonkin purkaa kuin pitää sisällään. Kukaanhan ei pakota tätä ominaisuutta käyttämään tai lukemaan muiden valituksia. Peace.

Must tää on just hieno ominaisuus. Cooli. Kaikkee semmost,.

Hmm. Pitäis opetella valamaan betonii.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.