IRC-Galleria

Melodika

Melodika

tykkää sonjasta

Blogi

« Uudemmat -

ilmoitus!Perjantai 27.02.2009 15:03

Täten kerron että löysimme asunnon. Se on aivan ihana eikä uskottu ollenkaan et saatas se mut niin kävi! Ikkunoista näkyy vähän lintsiä joka tekee sonjan iloseks ja se on mustakin kiva. Musta tulee nyt sitten alppilalainen!

:(Sunnuntai 22.02.2009 20:46

Oon ollut ihan kamala. Päässä tuntuu sellanen paine jos pitää silmiä auki, joka on tosi inhottavaa. En tiiä oikeen ihin se liittyy, mut on varmaan psyykkistä. En jaksais koko ajan valittaa ja uskon kyllä paranevani mut just nyt on niin hirvee olo myös fyysisesti et lähes naurattaa. Toivottavasti selviän ens viikosta, töitä kumminkin on. Enköhän kuitenkin, sais nää fyysiset tuntemukset vaa lähteä.

viimeisenä haluaisin vain saatana lopettaa itsetarkkailun ja kaiken semmosen ja rakastaa lähimmäisiäni. ja nyt tuntuu et oksennan, jes..


:D tätä kyl

:DTorstai 19.02.2009 00:13

No nyt ei taas mee kovin hyvin. Duunissa koko päivä päätteellä -> kotiin eikä kiinnosta tehdä mitään paitsi kerätä epämääräistä toivoa asioiden parantumisesta luontaistuotteilla tai henkisen kasvun oppailla.

Tältä tuntuu pudota kaivoon. En oo rehellisesti sanottuna innostunu mistään johonki kuuteen kuukauteen yksittäisiä parempia viikkoja/päiviä lukuunottamatta. Nyt kokeilen sitä et alan syödä paremmin ja terveellisemmin. Eli toisin sanoen ravintolisiä - ei oo voimia tehdä joka päivä terveellistä ruokaa.

Mietin kans et jos alkais tekemää nelipäivästä viikkoa töis. Auttaskoha. Nyt työpäivät tuntuu murhaavilta yksinäisyydessään. Miks kotona yksin oli paljon kivempaa..... toisaalta tulee rahaa ja raha tarkottaa sitä että pääsee helvettiin täältä. En vaan kykene ymmärtämään tätä mielialan toimintaa. Koti on kiva paikka. Koneella on tuhansia hyviä biisejä. Mulla on aika monta chilintainta kasvamassa ja niitä pitäis hoitaa. Ei silti kiinnosta. Vaan joku epämääränen melankolia ja usko et ihmiset jotenki tekee pahaa mulle enkä edes tajua sitä. Alppilas on yks kiva asunto. Se ois helvetin hyvä saada. Taidan mennä nukkumaan taas ajois niinku tapana on ollu. Täst eteenpäin syön sata banaanii päiväs ja vitamiinei ja kalaöljyä. En jaksa enää kokeilla uutta mielialalääkettä. Edellinen tuntu toimivan alussa mut sittemmin teki musta vaan vammasen.

täällä voit nähdä meteorin satavanTorstai 18.12.2008 00:31

On tätä odotettu. Nyt menee hyvin! Päivä alkoi vähän vaihtelevissa merkeissä, mut sit njassa soitti yaria <3 No joo, töissä ei ollut niin kivaa. Aika tylsää mutta kyllähän se menettelee.

Näiden mainioiden seikkojen lisäksi mulle on tulossa kivoja tavaroita jostain. En voi kertoa koska joulusalaisuus! Ei ne ehkä ehdi, mut toivotaan.

Oon pitkin vuosia tehny sellasta listaa kappaleista jotka soittaisin radio helsingin levylaukku-ohjelmassa jos menisin sinne. En tule menemään mutta sitä on ollut kiva tehdä. Koitin kelata niin että jokainen biisi olisi jotenkin tärkeä mutta silti tossa on pari sellasta jotka on ihan vaan vitun hyviä biisejä eikä sen ihmeempää.

WOJCIECH: Ilotulta
MODERN ENGLISH: I melt with you
POPSICLE: Sandy
KARI PEITSAMO: Avioliitto
SHADOWPLAY: Dirtysweet
MATTI JOHANNES KOIVU: Kalatehdas
MY FAVORITE: Burning hearts
KUMMA HEPPU & LOPUNAJAN VOIDELLUT: Minä ja hän
ANOTHER SUNNY DAY: You should all be murdered
ALASKA Y LOS PEGAMOIDES: Horror en el hipermercado
NOITALINNA HURAA!: Hiljaisuuden puisto
EDDIE & THE HOT RODS: Do Anything You Wanna Do
THE HOUSEMARTINS: Build
SE: Missä on taksi joka ajaa ympyrää
KEBA: Piilopaikka
BLONDIE: Slow motion
THE LORDS OF THE NEW CHURCH: Dance with me
JARKKO MARTIKAINEN: Valssi tanssitaidottomille
ULTRAMARIINI: Koti
POVERTY STINKS: Summer will never end
YARI: Voin odottaa
SAMI KUKKA: Syksyn puut
THE ONLY ONES: The whole of the law
LEEVI AND THE LEAVINGS: Kissanpentu
TARHARYHMÄ: Päiväunia
BRODER DANIEL: What clowns are we
SCANDINAVIAN MUSIC GROUP: Katu päättyy aurinkoon

[Ei aihetta]Perjantai 05.12.2008 22:50

ei oo enää todellista

tää paikka on syöpä ja mä oon itsekin

jeeeKeskiviikko 26.11.2008 11:51

radiosta tulee jos taivaalta sataisi rahaa

maailman paras biisi

maailman siisteimmät tyypitMaanantai 24.11.2008 03:34

1. sonja vainio
2. rakkaus
3. ari peltonen

...

99998. nälänhätä, malaria, aids, aleksi salin,
99999. herätyskello

[Ei aihetta]Lauantai 22.11.2008 03:55

en tajua miks kellää tarttee olla tällasta, en kestä

moiMaanantai 14.07.2008 19:41

sonja on kiva <3
aika paha olo, vaik on tapahtunu kaikkee kivaaki. perjantaina oli kivaa.

viha tai jokin semmonen on tyhmä tunne.
« Uudemmat -