IRC-Galleria

Melodika

Melodika

tykkää sonjasta

TerveMaanantai 31.10.2005 20:41

Juon kahfii

EtsintäkuulutusMaanantai 31.10.2005 18:12

Melko pelottavaa kun hämärä alkaa laskeutumaan jo neljältä -__-

JOS OOT TYTTÖ, /JOIN #KIUAS

IHAN OIKEESTI, ME TARVITAAN (JA RAKASTETAAN) SUA! <3

Voi poijatki tul. Pitäs elävöittää elämää.

NoniinMaanantai 31.10.2005 03:03

Silmät kierossa zookeepperin ansiosta. Oonpas nyt ahkera kirjottamaan.

Juu meen tupakalle ja nukkumaan, tänään oli parempi päivä kuin eilen. Tai se oli jo eilen.

wappaupauSunnuntai 30.10.2005 20:56

Paras sanotus vähään aikaan! (Kupruileva Elefantti - Eläimellinen rytmi)

inhimillistä on sulkee kaappiin kaikki mikä pelottaa
inhimillistä on valehdella ampua ja raiskata
inhimillistä on olla yksinäinen ihmisjoukossa
inhimillistä on vetää käteen tyttökoulun nurkalla

mutta tukahdutettuna uinuu jossain aivosolukossa polvilumpioissa kalvavana sairautena

eläimellinen rytmi!

HunajastaSunnuntai 30.10.2005 19:33

Tein tossa teetä, ja huomasin että kaapissa oli hienoa unkarilaista monikukkahunajaa.
Hunaja on siisti juttu. Pörriäiset pörrää ja tekee sitä. Vitun siistiä oikeesti. Ja se on niin hyvääkin. Mihin tämä maailma menisikään ilman pörriäisiä?

Paarmat vois tappaa, paarmat ei tee hunajaa. Mietin, miksi kaikki ötökät on ihmisten mielestä niin kuvottavia. En oikeen tiijä. Ne vaan on. En ikinä tule ymmärtämään ihmisiä joilla on lemmikkeinä skorpioneja, käärmeitä tahi muita kauheita tappokoneita. Mut ei se mitään. En ymmärrä oikeen niitäkään, joil on koira. Tosin riippuu koirasta, oon tavannut oikein ihaniakin koiria. Mut semmoset yliaktiiviset koirat on mun mielestä ylistressaavia. Tiedän, että kissa on mun eläin.

cooolSunnuntai 30.10.2005 16:45

Heräsin kohtalaisen kauhiaan päänsärkyyn. Oon yleensä viimeaikoina nähnyt sangen erikoisia unia, mut nyt näin kyl oikein kivaa sellaista. Oon nähnyt ennenkin unta just samasta tytöstä, mut nyt oli kyl huikeinta. Tai en tiiä. Jotenkin nää tämmöset unet saa kerta kerralta enemmän tajuamaan sen, että elämän tarkoitus on (niin hauskalta kuin se ehkä kuulostaakin) rakkaus. Vaikkei toi nyt silleen ollukkaan. mut oli aika hienoo kuiteski ehkä.

Olisi mukavaa vain nukkua, kun ei koskaan oikeasti tapahdu mitään niin hyvältä tuntuvaa.

gloomy saturdayLauantai 29.10.2005 20:44

Oon vaan nukkunut ja käyny heses. Mmm. Surkea olo vaan koko ajan. Angst viil. Huomionkipeät henkilöt vituttaa, minä vitutan itteäni.
kaikki vituttaa kaikkia <3

tomppa moro
tomppa moro
tomppa moro
tomppa moro
tomppa moro

syöpä syöpä syöpä perkelePerjantai 28.10.2005 21:56

Juu. koitin piristyä. Huomasin just et Pelle Miljoona & Rockersin ABC on ihan helvetin kovalt vaikuttava levy. Muist rokkerssien levyist en oo kauheesti tykänny mut tää kyl vakuuttaa.

tupakka loppuu.

ydyydäääääPerjantai 28.10.2005 20:56

Epäilyttää nyt kyl vaik kuin paljon toi lääke. Liian huono olo ollut täs sen viikon kun oon tota syöny. Hmmh. Niinku ihan fyysisestiki, ei tee tupakkaakaan mieli polttaa kun on niin vinksahtanut olotila. Ja nään kummallisia unia. Ei kivoja olleskaan. Sob :'(

Tänään tulee sentään idols, salkkarit sekä ruben & joonas. Ei kai muutakaa jaksa. Sikkii.
Kirjotin vaik kuin pitkän tekstin ja painoin jotain itsetuhonappia ja koko paska hävisi. Todella hienoa.

No koitan lyhennettynä pistää tähän jotain. On niin perhanan tylsää ettei oikeen jaksas enää. Näin tänään tanjaa ja oltiin totuttuun tapaan rytmis. Join kaffee. Se on hauska paikka, yleensä täynnä jotain boheemeja nuoria jotka on jotenkin niin plää. Oli siel kyl aika nättei tyttöi. Mut niinhän aina. Kaikki tytöt on oikees elämäs aika nättei. Gallerias sitä ei niin huomaa, se kun on nykysin se paikka missä eniten nään tyttöi. Puhuttiin aika paljon huumeista, ja tuli vähän hölmö olo siitä. Että eikö sitä muuta puhumista nyt keksi. Mutta kai se on ihan jees sitten.

Mate-hauduke on muuten saatanan hyvää. Paljo parempaa kun kahvi tai tee. Ja sisältää paljon kofeiinia ja jotain muuta terveellistä(?). Suosittelen. Siis semmonen vihree teen taval valmistettava puunlehtihärpäke. Mmmm.

Mitähän viel piti tähän pistää. Niin, öö. Täytyy lähettää alankomaihin rahaa kirjees et saisin ostettuu nazis from mars -rintanapin. Niin hieno bändi.

Tosin, nyt ei kyllä jaksa kuulla yhtään mitään. Tupakalla jaksaa käydä ja syödä, muuta ei oikeen. Tähän elämään olisi saatava muutos.

Fredi puhu eilen telkkaris jotain miten kahden ihmisen välinen dialogi on tosi tärkeetä. En tiiä, mut must tuntu että se sano fiksuja asioita. En kauheesti muista mut kuitenki. Että ihminen oppii tajuamaan itsestään asioita samalla kun puhuu toisten kanssa.

Jotenkin ärsyttää, kun lukee tota päiväkirjat-sivua. "Öhöhö omg lolz mikä vittu tää on xDD vähä noloo päiväkirja öö angst viil viil kaikki teinit nyt kirjottaa tämmöst ja angstaa öö xDD viil viil"

Eikö ihmiset osaa enää nykyään edes lukea? Saati sitten ymmärtää sen verran että parempi se paha olo on johonkin purkaa kuin pitää sisällään. Kukaanhan ei pakota tätä ominaisuutta käyttämään tai lukemaan muiden valituksia. Peace.

Must tää on just hieno ominaisuus. Cooli. Kaikkee semmost,.

Hmm. Pitäis opetella valamaan betonii.