IRC-Galleria

Melodika

Melodika

tykkää sonjasta

MmmmmmSunnuntai 27.11.2005 18:03

Plop! mul on ikävä. Aurinkoa.

Musta tuntuu, ettäSunnuntai 27.11.2005 03:21

on tapahtumassa hyviä asioita. Kyllä!

Päivä koittaa. Koittaa koittaa!

Plop plop plop plop plop!

Melkoisen hienot pari päivää. Mulla on keskisormessa kynsilakkaa. Se on onnensormi.

<3

MoiPerjantai 25.11.2005 06:56

Oon vähän valaistunut. Ihminen on yksiavioinen. Joka muuta väittää, on heikko oravanpyöräilijä. Ei kannata. Tiedetään, on vaikeaa. Oon itsekin ollut sellainen.

Yritys hyvä kaksikymmentä.

...Maanantai 21.11.2005 18:41

Oon ihan dinks donks rikki poikki. Nukun vaan. En jaksa enää. näin sentään ihan kivaa unta. En mä tiedä. Tää on jotain kauheaa.

HuiTorstai 17.11.2005 03:34

Mitä järkeä on ajatella koska mitään järkeä ei missään koskaan missään oloissa muutenkaan ylipäätänsä ole? Mitä järkeä on olla ihminen, kun voisi elää mukavaa kissanelämää. Olisin mieluummin joku eläin. Toisaalta, ei me välttämättä tiedetä niiden psyykkeiden monimuotoisuuksista. Ehkä kissakin voi olla masentunut :/

Ehdottomasti kannatettavaa olisi kuitenkin tietynlainen ajattelun lopettaminen kokonaan, mutta silti säilyttäen jotain oleellista. Kuten sitä ettei pistä toisia kärsimään, sen verran olisi optimaalista ajatella.

--

pyyhi kyyneleesi ja päätä, ettet pelkää,
niin saat kaiken ja paljon enemmän

Kasva kanssani vahvaksi,
kasva kanssani rohkeaksi,
ystäväni, kasva voittajaksi

doudiPerjantai 11.11.2005 05:08

Voiko olla mitään upeampaa kuin Leevien itkisitkö onnesta? Varsinkin 3:20 kohdasta eteenpäin :>

prääksTorstai 10.11.2005 21:02

On aika epätyydyttävä ja pelottava ja kauhia olo. Hmm. Se siitä sitten -__-

tykkään tosi pali SIGist. Inkinen ei osaa laulaa mut laulaa silti hyvin. Hyvii juttui. Ei mitään paskaa kantaaottavuutta liikaa. Rakkautta ja korneilua. Hienoi melodioita joiden sisäistämiseen ei tarvita mitään progeaivoja. Niin hienoi piisei. Sigis ja leeveis on must jotenkin paljon samaa jollain tasolla.

lauantaina antaa mennä vaan

jeesMaanantai 07.11.2005 05:19

Minä PÄÄTIN että alan YRITTÄÄ elää. Sulkea paskan pois mielestäni ikuisesti aamen.

Aion oikeasti nyt yrittää, vaikka mikä tulis.

np: Kadotetut - Anna sydämesi

nurinaaSunnuntai 06.11.2005 05:01

Mikään ei vituta niin paljon kun taiteilijat jotka on olevinaan taiteilijoita. Täällä galleriassa näkee paljon tämmöisiä henkilöitä joilla on jotain aivan tavallisista paikoista otettuja teknisesti hienoja valokuvia ja sitten kuvan (rumat) reunat huutaa copyrightia (pahimmillaan päälle pläntättynä) ja ihkuboksissa jotain "KUVAN KOPIJOINTI ON TEKIJÄN OIKEUS RIKOS!!!"

Siis helvetti, ainakaan mä en voi digata mistään tuollaisesta, vaikka ne työt sitten oliskin hienoja. Nöyrä taiteilija, paras taiteilija. Jos minulla olisi lahjoja johonkin, niin antaisin ihmisten auliisti nauttia ja levittää töitäni. Olenkin vähän lapsellinen kai. Kun mua ei oikeasti haittaisi vaikka joku printtaisi hienon haitek-maalaismaisemani (JONKA KUVAUS OLI TODELLA HAASTEELLISTA JA VAATI USKOMATTOMIA PONNISTUKSIA) 100x100m koossa ja liimaisi sen lapsipornobordellin seinään.

TÄRKEILIJÄT JA TOSIKOT OTTAA PÄÄHÄN
kyllä ihminen on sitten ahne. musiikistakin pitäis saatana maksaa. (no, kyl mää ton ymmärrän paljon paremmin kun nää copyright-ylilyönnit)

ohhoLauantai 05.11.2005 03:12

Istuin pimeässä keittiössä ja tein mandariinemehua miettien sitä, miksi en uskalla.

^ Kuulosti niin tekotaiteelliselta, että oli pakko kirjoittaa moinen rivi. Keittiössä oli muuten valot, mutta toi kuulosti hienommalta noin :>

Ihan karmaiseva olo, (tuntuu fyysisestikin) plus että jalka on todella kipeä. Sielu. Mitä mä teen.