IRC-Galleria

Melodika

Melodika

tykkää sonjasta

Blogi

- Vanhemmat »

syöpä syöpä syöpä perkelePerjantai 28.10.2005 21:56

Juu. koitin piristyä. Huomasin just et Pelle Miljoona & Rockersin ABC on ihan helvetin kovalt vaikuttava levy. Muist rokkerssien levyist en oo kauheesti tykänny mut tää kyl vakuuttaa.

tupakka loppuu.

ydyydäääääPerjantai 28.10.2005 20:56

Epäilyttää nyt kyl vaik kuin paljon toi lääke. Liian huono olo ollut täs sen viikon kun oon tota syöny. Hmmh. Niinku ihan fyysisestiki, ei tee tupakkaakaan mieli polttaa kun on niin vinksahtanut olotila. Ja nään kummallisia unia. Ei kivoja olleskaan. Sob :'(

Tänään tulee sentään idols, salkkarit sekä ruben & joonas. Ei kai muutakaa jaksa. Sikkii.
Kirjotin vaik kuin pitkän tekstin ja painoin jotain itsetuhonappia ja koko paska hävisi. Todella hienoa.

No koitan lyhennettynä pistää tähän jotain. On niin perhanan tylsää ettei oikeen jaksas enää. Näin tänään tanjaa ja oltiin totuttuun tapaan rytmis. Join kaffee. Se on hauska paikka, yleensä täynnä jotain boheemeja nuoria jotka on jotenkin niin plää. Oli siel kyl aika nättei tyttöi. Mut niinhän aina. Kaikki tytöt on oikees elämäs aika nättei. Gallerias sitä ei niin huomaa, se kun on nykysin se paikka missä eniten nään tyttöi. Puhuttiin aika paljon huumeista, ja tuli vähän hölmö olo siitä. Että eikö sitä muuta puhumista nyt keksi. Mutta kai se on ihan jees sitten.

Mate-hauduke on muuten saatanan hyvää. Paljo parempaa kun kahvi tai tee. Ja sisältää paljon kofeiinia ja jotain muuta terveellistä(?). Suosittelen. Siis semmonen vihree teen taval valmistettava puunlehtihärpäke. Mmmm.

Mitähän viel piti tähän pistää. Niin, öö. Täytyy lähettää alankomaihin rahaa kirjees et saisin ostettuu nazis from mars -rintanapin. Niin hieno bändi.

Tosin, nyt ei kyllä jaksa kuulla yhtään mitään. Tupakalla jaksaa käydä ja syödä, muuta ei oikeen. Tähän elämään olisi saatava muutos.

Fredi puhu eilen telkkaris jotain miten kahden ihmisen välinen dialogi on tosi tärkeetä. En tiiä, mut must tuntu että se sano fiksuja asioita. En kauheesti muista mut kuitenki. Että ihminen oppii tajuamaan itsestään asioita samalla kun puhuu toisten kanssa.

Jotenkin ärsyttää, kun lukee tota päiväkirjat-sivua. "Öhöhö omg lolz mikä vittu tää on xDD vähä noloo päiväkirja öö angst viil viil kaikki teinit nyt kirjottaa tämmöst ja angstaa öö xDD viil viil"

Eikö ihmiset osaa enää nykyään edes lukea? Saati sitten ymmärtää sen verran että parempi se paha olo on johonkin purkaa kuin pitää sisällään. Kukaanhan ei pakota tätä ominaisuutta käyttämään tai lukemaan muiden valituksia. Peace.

Must tää on just hieno ominaisuus. Cooli. Kaikkee semmost,.

Hmm. Pitäis opetella valamaan betonii.

Torstai 27.10.2005 00:13

Melkein joka ilta toivoo että tulisi kohta niin yö että pääis nukkumaan. Tylsyydessä ei sinänsä oo mitään vikaa, aina sitä jotakin keksii, mut jos on sekä tylsää että synkkä olo niin on aika tyhmää. Jos tekee jotain ja on synkkä olo, sen voi osittain unohtaa. Mut liian vähän.

Tänään on taas tämmönen huvittamattomuuspäivä kun kaikki huono tuntuu huonolta potenssiin kymmenen ja hyvä ei miltään. Vihaan näitä päiviä. Silloin tällöin pystyy olemaan ihan kivalla tuulella vaikkei tee mitään. Sais olla useemminkin niin.

Odottelen täsä että pääsisi parin tunnin päästä ehkä nukkumaan. Ellen sitten maagisesti piristy, sitäkin on tapahtunut silloin tällöin. Ulos ei oikein ole enää asiaa kun en pidä talvesta. Tai muuten pitäisinkin, mutta kylmä.

Salatut elämät on kiva juttu, sen jaksaa aina kattoa vaikka ei olis fiiliksiä tehdä mitään muuta. Näin on.

Tupakka on myös samankaltainen asia kuin salkkarit, mutta ei ihan niin mukava. Jotain mitä odottaa, kuitenkin.

En vaan osaa psyykata itteäni tarpeeks, jotta voisin saada fiilixii tähän elämään. Ei elämä silti paskaa oo, paljon huonomminkin vois olla vissiin.

i don't wanna be an alien all my lifeKeskiviikko 26.10.2005 17:45

Kellonaikaan nähden oon tehny kohtuullisen paljon juttui. Tai no käyny kaupungilla hoitamassa viina-asioita. :|

Koko ajan hiukan kummallinen olo (johtunee lääkkeiden lopettamisesta), mut ehkä kans hiukka parempi ku yleensä. Ei nyt oikeen tuu mitään juttuukaan, pakko vaan nyt kirjottaa kun on tää hieno irkkikirja.

Hölömöä. Pitäs ostaa parempi olo jostai. Ja uus takki. Talvi on kylmä. Ulos ei paljoa viitti nokkaansa työntää. voi voi kun tulee tylsä juttu. Voi voi voi.

Voi. Kreikka sai sit yksinoikeuden fetajuustoon. Emt. En syö. Luin vaan jotain lehteä metrossa. Metro-lehteä metrossa. Heh heh. Hehe.

Lol.

testaan!Tiistai 25.10.2005 20:33

Kantsii syödä sienii ja käyttää salviaa, ja nussii kaikkii väkisin.

Testaan mitää tänne saa kirjottaa. :-)

Kandee syädä kans satsumoit, maistuu hyvälle. Mmmmm.

Sit tää on hyvä ku:

* Voi pistää merkintöi näkyviin vaan tietylle kaveriryhmälle
* Voi lukea kaveriryhmien merkintöjä yhdeltä sivulta (lj)
* Voi muotoilla paremmin (ihkudaa-italicit quoteille jne)
* Musa ja fiilis -jutut

CoolTiistai 25.10.2005 19:59

Jeejee vou :-D
pilluuuu. Hieno juttu et tämmönenki tuli. Sais pysyykki vaan irkkaajil kun ois kiva sortaa irkkaamattomii :-)

Ei tartte enää livejournalii. Vhuhuu. 8-

Onneks tää on päiväkirja, eikä mikään vammanen BLOGI.

Kamala sana.
- Vanhemmat »