IRC-Galleria

Memppa

Memppa

Heppa ja hyvä meisinki

Blogi

- Vanhemmat »

Joulupukkia odotellessaPerjantai 23.12.2005 20:32

Tänään se on...
Pahamaineinen ja kauan odotettu aatonaatto.
Mystinen odotuksen päivä.
Raa-an työn ja hien vuosipäivä.
Jouluvalmistelujen viimeinen armonpäivä.

Ne teistä jotka eivät vielä ole kirjoittaneet joulupukille, toivo lahjojen saannista on erittäin minimaalinen teidän kohdallanne.
Itse kirjoitin jo hyvissä ajoin, viides päivä lokakuuta.
Koska olin aikaisin liikkeellä, ehdin myös saamaan vastauksen joulupukilta kirjeeseeni, joka lupasi tehdä kaikkensa vaatimuslistani toteuttamiseksi.
Tosin pukki ei ollut varma pystyisikö hän saamaan naapurin Irmeliä lähtemään kanssani Afrikkaan metsästämään kepardeja, mutta lupasi kuitenkin yrittää.

Huominen tuo myös pelkoja mukanaan. Viime vuonna setä Elmeri nolasi koko sukumme kirkossa kun hän humalapäissään lähti iskemään paikallista pappia kesken tämän joulupuheen.

Kaikesta huolimatta huomisesta tulee varmasti hyvin mieliinpainuva ja antoisa päivä. Hyvää joulua kaikille!

T: Joulu-Memppa

Päiväkirjaseni<3Torstai 27.10.2005 02:02

Tänään oli keskiviikko ja keskiviikkohan on aina kiva päivä koska sitte ollaa niinku vähä niinku jo viikonlopun puolella ja keskiväli on niinkusta ohitettuna!

Tänään koulussa oli pahaa ruokaa enkä syönyt ja laihuin hieman.. :( Esa sai kuitenkin porkkanoita. Löysin tänään täältä naapurin Irmelin kuvat ja kävin sanomassa sille moi ja sit se sano mulle moi, ja must tuntuu et meil oli jotain kemiaa, khihi, mut en uskaltanu viel sanoa Irmelille mitään muuta, vähän jänskättää :S *tirsk*.

Mut nyt pitää mennä, conani on tullut taas vierailemaan televisioomme!

Terveisiä äidille jos satut näkemään tän!

-Memppuli <3

Rakas päiväkirja<3Keskiviikko 26.10.2005 01:58

Tänään oli kiva päivä. Aamulla nenääni hieman kutitti mutta päivän myötä kutina häipyi. Koulussa söimme tillilihaa ja perunoita, Esa sai myös porkkanoita.
Nyt istun rauhassa koneellani ja kuuntelen Tomppaa, elämä on niin ihanaa.

Mua vähän jänskätti kyl nyt kertoo mun päivästä tällee julkisesti mut ehkä se tästä päivien myötä vähä helpottaa ja voin vapaasti avautua ongelmistani maailman pikkulapsille.

Kettu kuittaa.
- Vanhemmat »