IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 28.04.2008 00:25

Naa vapaapaivat tuntuu niin pitkilta. Perjantaina oltiin karaokessa, ja laulettiin Barbie girl (eriitain surkeasti) mutta muistaakseni saatiin raikuvat aplodit. Voi kylla olla, etta luulin vain koska olin hiprakassa koska saatiin juoda ilmaiseksi Philin piikkiin. Karaokessa oli enemman ja vahemman humalaisia vanhuksia, ja kuvasimme kun Muumipappa lauloi. Otimme mahtavan yhteiskuvan yhden papparaisen kanssa :D

Lauantaina kaytiin muumilaaksossa. Oli hassua, ja mietin minne kaikkialle sita tassa elamassa kulkeekaan. Emme nahneet muumeja muumilaaksossa. Vain hienoja autoja, mustia sonneja ja kuolleen pesukarhun sukulaisen tienvarrella.

Tanaan olin aerobicissa. Tuntui hyvalta jalkeenpain. Yritimme katsoa Minnan kanssa yhta leffaa mutta se oli niin huono etten kyennyt katsomaan sita. Menin nukkumaan tappaakseni aikaa. Olen kirjoittanut kolme kirjetta, ja hetken paasta aiomme menna Harry Potter-baariin (ei se oo oikeesti sen nimi) muutamalle. Paikan voitte bongata kuva-arkistostani. On vahan tylsaa. Huomenna mennaan Trafford Centeriin. Se on kuulemma massivinen ostoskeskus jossa ei voi olla kaymatta kun kay Manchesterissa. Sinne siis.

Ensi viikolla on ke-su festarit, joihin menemme toihin ja paasemme ilmaiseksi sisaan. Sitten 12 paivan paasta naemme Jared Leton ja sit menemme Lontooseen. Kaikenlaista kivaa on siis luvassa. Ikavoin Onnia, Kimmoa ja Emiliaa, seka oman keittion rauhaa jossa kukaan ei tuijota kun syon jotain. Kirjoittelemisiin! :)

Ps.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.