IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 29.09.2008 19:40

Olin tänään yläasteella puhumassa 9-luokkalaisille. Jee. Mentiin ensin jonnekin ala-asteelle kun bussikuski neuvoi meille väärin. Sit löydettiin yläaste ja siellä sit pälpätettiin hetken. Kouluunkin ehittiin vielä! Siis omaan... Pää tuli kipeäksi ja koska olin kiltisti tehnyt tehtävät pääsin kotiin. Jotkut joutui jäämään sinne yli kouluajan Hahahaa! :D Tänään pitää tehdä koulujuttuja ja viime aikoina on tuntunut siltä että mitään muuta ei olekaan tiedossa kuin koulujuttuja..:s Mutta eteenpäin, sanoi Mannerheim.

[Ei aihetta]Lauantai 27.09.2008 22:08

Hitsi ku oon pirtee!

[Ei aihetta]Torstai 25.09.2008 20:11

Nukuin sit kolme tuntia :D Enää kaksi tehtävää kouluun mut ne saa hetken odottaa. En tee niitä tänään. Ajattelin käydä ostamassa ison karkkipussin, jolla hankin ne kalorit takaisin jotka menetän jumpassa, ja vähän ylikin :-0 Mut hei, käyn kuitenki jumpassa! :D

[Ei aihetta]Torstai 25.09.2008 01:39

Eilen istuttiin tunnilla, ja sitten joku sanoi että taas on kouluampuja jossain. Kauhajoella. Luulin että se oli vitsi! Ilta eteni ja 10 kuoli sen ampujan lisäksi. Ampuja oli taas sellanen natsin näköinen tyyppi joka halusi valtaa osoittelemalla ihmisiä aseella. Mua raivostuttaa tollanen sairas tyyppi, joka menee ja tappaa ihmisiä jotka olivat vaan kävelleet kouluun sinä päivänä. Ajatella jos joku uhreista olisi ollut oma ystävä, perheen jäsen, tuttu tms... Olisinpa silloin toivonut varmaankin että olisi tyyppi jäänyt eloon jotta voi sitten kostaa hakkaamalla polvilumpiot mäsäksi, mutta parempi on että kuoli, ettei mene taas veronmaksajilta rahaa tuollaseen..

Inhottaa tollanen itsekkyys, koska se teki aika vittumaisesti myös omalle perheelleen. Nyt kaikki sormet varmaan syyttää sen perhettä, koska näyttää muutenkin siltä että jotain pitää syyttää. Vanhempien syy, poliisien syy, ministerien syy...huoh. Sitten aletaan ampua yli (sopiva verbi); joku poliisi saattoi tehdä arviointivirheen. Ehkä ei ollut psykologista silmää tai valtuuksia ottaa asetta pois. Sitten jo joku sovinistinen toimittaja tivaa naisministeriltä, että "te ette selvästikään ole pätevä tähän hommaan" ja "eikös teidän nyt pitäisi lopettaa uranne tähän". Eikö sen jo järkikin kerro, että yksi ihminen ei voi vaikuttaa jokaiseen kuulusteluun ympäri Suomea? Haloo. Ellen sitten ole erehtynyt ja luulen ettei ministerin tarvitse olla selvännäkijä, ja kuulla kaikki asiat ympäri Suomea tapahtuvat kuulustelut päänsä sisällä.

Ei myöskään kauhuleffoja eikä metallimusiikkia pitäisi syyttää. Miljoonat ihmiset katsovat samoja leffoja ja kuuntelevat samaa musaa. Mikseivät he kaikki sitten ole jo massamurhaajia?! Tyyppi oli selvästi häiriintynyt, mutta ei ollut hakenut apua. Oli siis vaarallista että murhaajalla oli ase huostassaan! Olisiko nyt paikallaan laki, joka kieltää varsinkin käsiaseiden hallussapidon harrastajilta? Miksei aseita voisi vaikka jättää harrastuspaikalle valvontaan? Eipä pääsisi sitten hullut käyttämään "lelujansa".

Ärsyttää myös suunnattomasti se, miten Suomi hehkuttaa uutisissa että kuinka hienoa on kun Suomi vihdoin huomioidaan maailmalla. Suomi pääsee maailmankartalle! Wau. "Se ja se maa huomioivat tänään Suomen uutisissaan." Kyllä se on mun mielestä ainakin aika noloa.. Eikä kiinnosta pätkääkään että huomioiko Yhdysvallat ja Eurooppa tämän asian. Ei tälläinen saa olla mikään mediatempaus. Joidenkin rakkaat kuoli!

Turha on myös syyttää youtubea, irc-galleriaa ja väkivaltapelejä, koska kaikkia noita käyttää monet ihmiset. Taitaisi koulut loppua kesken jos me kaikki käyttäjät saataisiin niistä massamurhavaikutteita!

Eilisestä joku friikki varmaan sai taas kicksejä ja kuvio toistuu :( Mutta toivottavasti ei enää. Jos joku kärsii ihmisvihasta, niin ensimmäisenä kannattaa ehkä kertoa kaverille, joka voi sit kertoa siitä jollekin jos ei itse kehtaa. Turha luulla että ampujista koskaan tulisi mitään suuren massan ihailemia marttyyrejä ja idoleita. Joten tälläinen on turhaa, raivostuttavaa ja vituttavaa!

_________________________________________________

Aiheesta toiseen. Sain tänään matematiikan kokeesta ensimmäisen kerran elämässäni 5! (asteikolla 1-5) Mahtavaa! Mahdotonta?! En voinut tajuta asiaa kun sain kokeen käteeni. Etsin lappusesta todellista arvosanaa, mutta siinä oli vain K5! Ja kun luulin etten ees pääsisi läpi...<ihme>

[Ei aihetta]Maanantai 22.09.2008 19:45

Muutan vielä Meksikoon :) Auringon paisteeseen. Uin kirkkaassa vedessä ja lämmin tuuli sivelee ihoa. Syön hedelmiä ja oon onnellinen. Onnellisempi kuin koskaan.

KaamosSunnuntai 21.09.2008 17:38

Makeannälkä, ärtyneisyys, väsymys.. Tarviin pian sen valohoitolampun koska mua väsyttää tää pimeys ja se vetää mielen matalaksi. Mikään ei meinaa sujua ilolla. Haluaisin nyt pois Suomesta! Johonkin lämpimään missä aamu alkaa auringonpaisteella, hedelmillä ja ilolla. Olisinpa päässyt sinne Nizzaan, edes viikko olisi jo tehnyt hyvää. Tänään paistaa aurinko ja on ollut ihana keli, mutta aamupimeys on jotain niin masentavaa...

[Ei aihetta]Lauantai 20.09.2008 22:33

en enää pelaa pokeria. mulle ei tuu koskaan ees yhtä paria käteen vaan aina joku hertta 2 ja pata seiska >:-/ typerä peli, riippuu ihan siitä mitä kortteja saa alunperin käteen kun muilla on aina valmiina joku perkeleen kuningatarpari heti kättelyssä :-/ ihan niinkuin Kimble; jos et saa kutosta, et pääse ees liikkeelle :(

[Ei aihetta]Perjantai 19.09.2008 16:59

Tänään meillä oli paneelikeskustelu koulussa. Meitä oli 4 keskustelijaa ja yleisö sai kommentoida. Aiheena oli kasvissyönti vs. lihansyönti. Olin melkeimpä ainut joka puolusti kasvissyöntiä, mutta yleisö kritisoi sitä, etten ole täydellinen koska hyväksyin puheessani maitotuotteiden ja kalansyönnin. Epäkohtia on varmasti kaikessa jos tarkkaan katsoo mutta on hyvä että edes jotkut ihmiset tekevät jotain jollekin asialle, eivätkä vain laita silmiään kiinni ikäänkuin ongelmat sitten häviäisivät. Se on paljon parempi kuin se ettei tee mitään vaan arvostelee vain toisia! Oli silti antoisa keskustelu ja kerrankin saatiin puhua jostain muustakin kuin kaupallisista asioista. Olisin vain halunnut puhua vähän verisemmistä tosiasioista, saada asioihin toden tuntua. En kuitenkaan saanut kertoa muuta kuin sen miten broilerit teurastetaan. Höh! Onpa tylsää..

Oltiin eilen Kimmon kanssa katsomassa Kummeleiden Alivuokralaista. Se oli hupaisa. Eilen oli muutenkin rento päivä, vaikka koulussaärsytti ihan kauheesti se että opettajat oli päättääneet hiillostaa juuri Mua! "Johanna, onko lisättävää muiden kommentteihin?" -Ei. "Sinä et ole sitten vastaanottavaisella tuulella näin aamusta." "Johanna, kirjoita taululle." -Siellä on jo kaikki mitä me olisimme kirjoittaneet. "Kirjoita nyt!" Kirjoitin sit saman asian toisella sanalla, saatana! Päivä ei ollut mun ollenkaan! Kun menin leffateatteriin ruokkiksella, lipunmyynti ei ollutkaan vielä auennut @$€{£! Hain liput sit myöhemmin...Aargh!

Huomenna taas töihin mut nyt en kyl juhli tänä viikonloppuna, koska se vie mehut ja kun viikossa on vain yksi (luvallinen) vapaa päivä, on pakko ladata akkuja!! :o

:/ :( :<Keskiviikko 17.09.2008 15:54

Ei päästäkään Ranskaan. Meidän koulun ihana rehtori eväsi koko jutun ja toiveet romahti :( Jäädään siis Suomen harmauteen ja käydään kiltisti ihanaa koulua :/ Mutta keräänpä jonain päivänä vielä rahaa, ja pääsen Ranskaan katsomaan Eiffeliä ja Versailles'ia. :P Typerä Eino olisi voinut sanoa että tää ei ole ollenkaan varmaa...

[Ei aihetta]Maanantai 15.09.2008 20:20

Sain tänään kuulla että lähden ensi viikolla Ranskaan, Nizzaan.

(harmi ettei kaikki voi olla iloisia mun puolesta)