IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 03.05.2008 00:18

Hei taas! Oli pakko tulla irc-galleriaan kun vihdoin pääsin nettiin. Pahoittelen etukäteen kirjoitusvirheitä, sillä olen nyt suomalaisella koneella (Marjon näppis, Kiitos!) matkassa. Olen ollut ihan tuskissa kun en ole päässyt nettiin moneen päivään!!! En tykkää yhtään. Ollaan tehty töitä Future Sonic festivaaleilla ja se on ollut pääasiassa ihan pyllystä koko homma. Ekana päivänä oltiin mikrofonityttöinä, ja aina kun joku yleisöstä halusi kysyä kysymyksen esiintyjältä, riensin mikin kanssa ihmisen viereen jotta hänen kysymyksensä kuuluisi kaikille. Muina päivinä ollaan tehty muita hommia, ei siinä mitään mutta ihmiset eivät ole osanneet organisoida asioita ollenkaan. Tänään työnkuvanani oli jakaa muutama flyeri, ja istua tuoleilla keskellä kaupunkia ja jutella outojen ihmisten kanssa jotka istuivat niille tuoleille myös. En ole varmaan koskaan tehnyt mitään niin outoa.

Meitä revitään joka paikkaan, eikä meiltä kyselty ollaanko esim. syöty, pidetty taukoja yms.
Phil oli ostanut 200£ ruokaa, jotta henkilökunta saisi syödä ilmaiseksi, eikä meille tarjottu edes ruokia. Niinpä olimme käyneet ostamassa ruoat itse. Phil oli vihainen tästä faktasta koska meidän olisi kuulunut saada ilmaista ruokaa. Tänäänkään emme saaneet ilmaista ruokaa. Phil antoi meilla 20£/ nuppi ruokakustannuksiin ja matkakustannuksiin, ja aikoo viedä meidät ensi viikolla intialaiseen syömään hyvitykseksi! Kiva! :D
Täällä ei edelleenkään ole kovin lämmin, ja yksi puolalainen tyttö sanoi että täällä ei koskaan olekaan, sillä merituuli on kylmä.

Ollaan nähty Wu Tang Clanin räppäri, joka piti luennon. Ihmiset tuijotti sitä kuin jumalaa ja mun mielestä se puhui pelkkää shaissea.. Jotain, mitä kuka tahansa voisi sanoa. Inhottaa kun niin moni ihminen palvoo jotain räppäriä, joka ei oikeasti välitä mistään/kestään mitään. puhuu vain naisten takamuksista ja muusta turhasta.

Tänään mennään viihteelle. See ya! :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.