IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 22.05.2008 18:19

Viikko. Se on liian pitka aika! Haluaisin jo Kimmon luo suunnittelemaan tulevaa. Meilla on hirveasti suunnitelmia. Haluan jo paasta toteuttamaan kaikkea. Kaikki on jo nahty taalla. Miksi aika matelee? Sain ainakin viime yona vihdoin nukkua, mutta ketuttaa koska en koskaan tieda moneenko asti olen toissa ja ehdinko illalla esim. jumppaan. Haluan jo senkin puolesta menna kotiin etta saan suunnitella paivani ITSE! Noh, paiva kerrallaan.. :-s

Phil antaa aina mulle tehtavan. Se ei koskaan anna Minnalle tehtavaa. Se sanoo "Jo... You could..." tai sitten " Jo! you girls could do...". Ollaan Minnan kanssa ihmetelty mista se johtuu, mutta ei loydeta sille selkeeta syyta. (Ma olen aina Jo)

Vahan hirvittaa huominen paiva. Ollaan vissiin aamusta iltaan toissa. Aamulla muutetaan pois toimistosta koska maalarit tulevat tanne maalailemaan (piruja seinille). Sitten mennaan Joe's Bar:iin ja tehdaan siell toita klo 11 asti illalla :-0 Toivon etta ne festarit ovat rennot, ja etta talla kertaa meille jarjestetaan ruoka. Taa on tammonen loppurutistus, vaikkakaan taalla ei ole ollut rankkaa, sinansa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.