IRC-Galleria

[Ei aihetta]Perjantai 19.09.2008 16:59

Tänään meillä oli paneelikeskustelu koulussa. Meitä oli 4 keskustelijaa ja yleisö sai kommentoida. Aiheena oli kasvissyönti vs. lihansyönti. Olin melkeimpä ainut joka puolusti kasvissyöntiä, mutta yleisö kritisoi sitä, etten ole täydellinen koska hyväksyin puheessani maitotuotteiden ja kalansyönnin. Epäkohtia on varmasti kaikessa jos tarkkaan katsoo mutta on hyvä että edes jotkut ihmiset tekevät jotain jollekin asialle, eivätkä vain laita silmiään kiinni ikäänkuin ongelmat sitten häviäisivät. Se on paljon parempi kuin se ettei tee mitään vaan arvostelee vain toisia! Oli silti antoisa keskustelu ja kerrankin saatiin puhua jostain muustakin kuin kaupallisista asioista. Olisin vain halunnut puhua vähän verisemmistä tosiasioista, saada asioihin toden tuntua. En kuitenkaan saanut kertoa muuta kuin sen miten broilerit teurastetaan. Höh! Onpa tylsää..

Oltiin eilen Kimmon kanssa katsomassa Kummeleiden Alivuokralaista. Se oli hupaisa. Eilen oli muutenkin rento päivä, vaikka koulussaärsytti ihan kauheesti se että opettajat oli päättääneet hiillostaa juuri Mua! "Johanna, onko lisättävää muiden kommentteihin?" -Ei. "Sinä et ole sitten vastaanottavaisella tuulella näin aamusta." "Johanna, kirjoita taululle." -Siellä on jo kaikki mitä me olisimme kirjoittaneet. "Kirjoita nyt!" Kirjoitin sit saman asian toisella sanalla, saatana! Päivä ei ollut mun ollenkaan! Kun menin leffateatteriin ruokkiksella, lipunmyynti ei ollutkaan vielä auennut @$€{£! Hain liput sit myöhemmin...Aargh!

Huomenna taas töihin mut nyt en kyl juhli tänä viikonloppuna, koska se vie mehut ja kun viikossa on vain yksi (luvallinen) vapaa päivä, on pakko ladata akkuja!! :o

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.