IRC-Galleria

KreisibailuiltaSunnuntai 01.03.2009 16:49

Eilen biletettiin rajusti Essin kanssa. Linnottauduttiin tonne makkariin ja kuunneltiin hyviä (tai "hyviä") hittibiisejä, kuten I wear my sunglasses at night ja Daddy Dj! Juotiin sihijuomia ja muisteltiin kuinka huudeltiin keikalla Bitch alertin Kimmolle ja mietittiin kuinka hyviä sanoituksia Bitch alertilla onkaan ainakin laulussa God doesn't like me. Siinä meni sit koko viinipullo ja sit kun meinasin antaa Essin siiderin Kimmolle, oli aika lähteä kotoa nolaamasta itseään enempää.

Juotiin Hämeenkadun porttikongissa Essin siideri puokkiin ja parannettiin maailmaa. Päädyttiin Hällänkellariin joka oli aivan täynnä. Siellä oli poika joka oli Oulusta tai Oulaisista..(Sama asia??!!) Ja portsari sanoi Essin koko nimen katsoessaan henkkareita. Näin myös entisen poikaystävän lasi-ikkunan takana :D Käveltiin siitä Dorikseen ja tanssittiin hulluna. Kello oli aika vähän mutta yhtäkkiä se olikin jo kolme! En oo kyllä aikoihin ollut noin päissään kun eilen mutta oli kivaaaaa!

Tulin kotiin ja söin Essin tuomia pasteijoita siinä toivossa, että viini ei aiheuttaisi moukaria dagen efterinä. Ei auttanut.. :s Tai sit Essillä vaan on sellanen vaikutus muhun, että mulle tulee aina kankkunen. No ei oo paha enää, ja tänään vietän viimeisen lomapäiväni koomaillen telkkarin edessä.

Kiitos Essi hauskasta illasta!!! Koska otetaan uusiksi? ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.