IRC-Galleria

Mergus

Mergus

(Mergus serrator) (Maija)

Näin meillä päin!Perjantai 17.02.2006 18:51

On taas hetki vierähtänyt sitten viimeisimmän mietiskelytuokioni, ehkä tänään on sen aika?

Ystävänpäivä oli ja meni. Varsin odottamattomilta tahoilta tuolloin tuli puheluita, mikä oli positiivinen yllätys (vaikka yksi näistä yllätyspuheluista olikin silkkaa vahinkoa). Mutta mikäpä siinä. Forkkikin soitteli, ja pyörähdettiin pikipäiten elokuvissa eilen. München tuli tarkastettua, oli oikein miellyttävää ajanvietettä. (Noh, miellyttävä ei ehkä ole paras sana kuvaamaan elokuvaa palkkamurhista, mutta kuitenkin...) Oli kyllä varsinainen visuaalinen nautinto, sillä en tiedä kuinka paljon elokuvasta missasin ihaillessani Eric Banaa.. Siinä on mies minun makuuni. (Ihan ohimennen on vielä mainittava, että taitaa olla herralla näyttävämpi rintavarustus kun monilla naisilla.)


Keskiviikkona oli dina- telesvisiokanavan kickoff juhlat, ja siellä tuli pyörittyä. Ilmaiset ruuat ja juomat oli varsin mukava asia, mutta pysyteltiin kuitenkin promilleissa nollarajan tuntumassa, kun piti seuraavana aamuna mennä taas kouluun ja hierojallekin! (Hieronnassa oli oikein kivaa, tosin sen jälkeen sitä oli aika töttöröö- tunnelmissa vähän aikaa. ) Oli hurjat bileet, ja kovin erikoisensorttista populaa siellä pyöri.


Ollaan koulussa yritetty väkertää hyvää pohjustaa keskusteuohjelmaa varten, jonka pilootti kuvataan ensi tiistaina. Tänään saatiin sitten feedbackiä, ja vaikka se olikin erittäin paikkansapitävää, sitä musertui taas hetkellisesti. Ensimmäistä kertaa elämässäni väitin lopettavani koulunkäynnin, mutta valhehan se on. En taida olla ihan lopettajatyyppiä?
Noh, ei sitten muuta kun jatketaan pakertamista. Hyvä niin.


Muuta ei tainnut sitten tältäerää ollakaan. Tänään mennään juhlistamaan Annikaa (kämppisversiota) kun sillä on synttärit. Hauskaa tulee varmaan.


Mutta ensin Evin luo kokoukseen! Katsellaan ja kuulostellaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.