IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

viikonloppu kohta ohitse.Sunnuntai 30.03.2014 15:04

sunnuntai. nukuin taas pitkään. viikonloppu on mennyt mukavasti. saanu levätä. Eilenä olin kaverilla illalla. katottiin telkkaa ja juteltiin. menin nukkumaan jotain puoli kymmeneltä. heräsin puoli tuntia sitten. Eilinen päivä meni animea katsellessa. sain katsottua 3 sarjaa loppuun. Tänään jatkan super sonico animen katsomista. katon sen tänään loppuun. iltapäivällä mä lähden yhen mun kaverin kanssa lenkille. kiva ilma. yrtän tänään pestä mun pyykit.
menen kohta katsomaan onko pesukone vapaa.
saa nekin pestyä. Huomenna pitää taas mennä psykologille. mulla on kahdelta aika. En ole käynyt psykologilla kolmeen viikkoon. on ollut hieman taukoa. saa nähdä mistä jutellaan.
kuntosalikin on huomenna. sinne taas. viikko alkaa ihan kivasti.
Tänään pitää katsoa toi tähdet tähdet ohjelma. oon alkanu tykkäämään siitä ohjelmasta. olen katsonut joka jakson.
viime jakso oli tylsä kun ne lauloivat oopperaa.
jee. salkkarit tulee taas huomenna. se jäi just jännään kohtaan.
voi ei. mun menkat alkaa taas viikon päästä. saa nähdä millainen viikko on edessä. toivottavasti ei ihan kauhea. yleensä ennen menkkoja mulla on kireä olo ja saatan kuvitella kaikenlaista. mielikuvitus laukkaa. se johtuu ihan tuosta sairaudesta. se ja menkat on kauhea yhdistelmä. aina yhtä helvettiä. kipuja mulla ei kauheasti ole kun syön noita e-pillereitä. sitten kun menkat alkaa olla ohitse niin sen jälkeen saan aina kauhean itku kohtauksen. ja saatan tarvita rauhottavan jos olo on niin kamala. yleensä kun olen saanut itkettyä niin se helpottaa mun oloa. saa kaiken ulos.
onneksi menkat on vaan kerran kuussa. nyt mun olo ja mieli on aika tasainen. tunnen itseni onnelliseksi :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.