IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

lauantai.Lauantai 05.04.2014 15:41

ihanaa kun saa nukkua pitkään :) heräsin juuri. ja söin kanakolmio leivän. tänään ei tapahdu mitään sen kummempaa. ollaan vaan.
ja tänään taas valvotaan. poikaystävä oli kyllä ihana. se oli ostanut mulle yllätykseksi suklaata. nyt sitä on paljon koska ostin eilenä vielä kaupasta suklaata. joo salkkarit jakso oli kyllä eilenä hyvä. yllätyin että camilla selvisi hengissä kun isabella ajo sen päälle. niin salkkaria.
eilenä katsottiin poikaystävän kanssa sout park leffa. oon varmaan nähny sen sata kertaa mutta aina niin hyvä.
joo eilenä mun tilille oli tullu melkeen 300 euroa. olin että mitä? mulle oli tullu asumistuki ja eläke etuus. kiva ylläri.
ensi viikolla tulee eläke. ja ensi viikolla pitää maksaa laskuja.
pitää sanoa toi mokkula tikku sopimus irti. en ole vieläkään tehnyt sitä koska en tee sillä mitään ja se on ollut mulla pari vuotta. en ole jaksanut vaan sanoa istä irti. pitää tehdä se ensi viikolla. siinäkin säästää rahaa. ajattelin vähän laskea ja katsoa paljon mulla menee kuussa rahaa. teen välillä niin että tietää missä menee.
tänään ajattelin juoda :) ostin rekorderligiä,karpalo lonkeroa ja leguana lonkeron. nam :) rekorderlig siideri on kallistunut taas. yli kolme euroa tölkki. ostin pari niitä. en ole juonut niitä vähän aikaan ^^ varmaan käydään poikaystävän kanssa kaupassa vielä tänään. voisi ostaa taas sipsii illaksi.aina kun on juonut niin sen jälkeen tekee mieli suolaista. animee ajattelin taas katsoa tänään. varmaan aloitan katsomaan "Nisekoi" animea. kaikki jaksot on varmaan tullut. niin voi katsoa maratoonina.
toinen anime mitä varmaan katson on tuo: "imocho"
oon katsonut sitä jotain kolme jaksoa. todella pervo sarja :D mutta täytyy jotenkin katsoa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.