IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

muistikortti.Tiistai 15.07.2014 15:18

tiistai. nukuin äsken aamupäivän ja menin sen jälkeen syömään. ruokana oli tonnikala kastiketta ja pastaa. oli hyvää. äsken join kupillisen kahvia. eilenä mulla oli tosi levoton olo. pää oli kipeä ja mielikuvitus laukkasi. onneksi sain viime yönä nukuttua.
mulle on tullut taas huuleen herpes. pitää varmaan käydä apteekissa hakemassa jotain lääkettä siihen. ja muutenkin pitää käydä apteekissa koska pitää hakea ne e-pillerit.
poikaystävä on tulossa käymään tänään. mennään varmaan katsomaan sitä uutta muistikorttia puhelimeen. robbarissa pitäisi olla. jos ei ole niin pitää varmaan tilata netistä.
tänään on iltapäivällä liikunta tunti. olen menossa kävelemään. vaihto ehdot on joko kävely tai pesäpallo. mielummin kävely. en pidä pesäpallosta. päivällisenä meillä on ruokana kinkkukeittoa.
sekin on ihan syötävää. pitää varmaan tänään taas ostaa jotain kivennäisvettä. on kuuma.
söin eilenä jätskiä. teki mieli. pakastimessa on vielä. :3
tänään voisi katsoa animea jos jää aikaa. voi olla etten kerkiä katsomaan. eilenä katsoin. ja eilenä luin mirai nikkiä ja taikasoturit mangaa. mulla on vielä kiva kasa mangaa mitä en ole vielä lukenut.
true bloodia en ole katsonut tänään. voi olla että huomenna ehkä taas katson. illalla tulee onneksi telkkarista tuo uusi päivä. vanhoja jaksoja. niitä on kiva katsella :) en ole ihan alusta nähnyt sitä.
parhaan kaverin kanssa katsotaan sitä.
odotan kovasti noita salkkareita. ne varmaan alkaa joskus syyskuussa. tajusin juuri että mulla on syyskuussa taas lääkärin kanssa keskustelu. mun ohjaaja on tulossa myös sinne. keskustellaan siitä että miten olen voinut. ja varmaan keskustellaan näistä mun sairauksista. mulla oli viimeksi lääkärin kanssa keskustelu huhtikuussa. aika menee niin äkkiä.
varmaan menee ihan hyvin se keskustelu.
olen menossa taas ensi kuussa psykologin luokse. aika oli muistaakseen alku kuusta. pitää vielä tarkistaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.