IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

yay! huomenna perjantai!Torstai 18.09.2014 13:38

jee. huomenna on jo perjantai :) olen menossa taas todennäköisesti poikaystävän luokse viikonlopuksi. ihanaa. odotan innolla. tänään olisi ohjelmassa toiminta tunti iltapäivällä. pitää samalla käydä apteekissa hakemassa masennus lääkkeitä ja kaupassa pitää käydä.
eilenä tuli vähän shoppailtua. :) oltiin yhdessä kynttilä liikkeessä missä oli kaikkea ihanaa sisustus tavaraa. ostin kaksi isoa valkoista kahvi kuppia. maksoi vaan 1,50 e kappale. sitten ostin pinkit pöytä tabletit.
nekin maksoi 1,50 kappale. ostin neljä niitä.
käytiin luhta myyälässä ja sieltä löysin ihanat pinkit verkkari housut. maksoi vaan 9 euroa. oli alennuksessa :) ei ollut turha reissu. kaikkea kivaa löytyi. meni vaan 20 euroa. ei paljoa.
ajattelin juoda tuossa viikonloppuna. mun tekee mieli kauheasti karpalo lonkeroo. en ole varmaan nyt juonut pariin kuukauteen. voisi nyt vaikka taas juoda. :) sitten kadun sitä kun tulee huono olo.
menkat alkaa tänä viikonloppuna. eilenä tuli taas itkettyä. mun tunteet oli taas pinnassa. mutta se helpotti oloa. ja sain nukuttua.
suklaata pitää syödä taas viikonloppuna. ja paljon. :D
menkkojen takii. hyvä fiilis on tällä hetkellä^^odotan innolla viikonloppua. pääsee viettämään aikaa poikaystävän kanssa.
mun paras kaverikin lähtee viikon lopuksi lomille. nähään taas sunnuntaina ja katsotaan illalla bb. saa nähdä kuka lähtee talosta.
nimo saisi lähteä tai armi. en pidä yhtään niistä kahdesta.
ärsyttäviä. jee. rahaa tulee taas ensi viikolla. yli sata euroa.
oon sanu melkein kaikki tän kuun laskut maksettua.
ihan kivasti on jäänyt sen jälkeen rahaa. siitä olen iloinen että mun raha asiat on hyvin. ei tarvi niistä stressata.
ai niin! huomenna tulee uusin anime lehti. pitää ostaa. ja pari manga kirjaa pitää ostaa samalla. uusin mirai nikki manga ainakin.
sitä en ole ostanut vielä. kohta olisi ruoka. meillä on makkaraa. ja perunamuussia. iltapäivällä kana keittoa. mennään taas illalla kaverin kanssa lenkille. heitetään se puolen tunnin lenkki ainakin.
pitää varmaan pikku hiljaa alkaa pakkailemaan. mulla on taas vaate kriisi. pitää katsoa että mitä laittaisi huomenna perjantain kunniaksi päälle. ja laukku. no se selviää sitten. ruoan jälkeen katson tuon eilisen bb jakson. ja iholla. kerkeää hyvin katsoa ennen toimintatuntia. ihan jees päivä tänään tulossa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.